Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti
2023 03 29

Stebuklus su teniso rakete kūręs J.Sinneris užtikrintai sudorojo A.Rubliovą

Italijos teniso supertalentas Jannikas Sinneris (ATP-11) dar kartą pademonstravo visą savo potencialą ir įspūdingu žaidimu nusitiesė sau kelią į „Miami Open“ turnyro ketvirtfinalį.
Jannikas Sinneris ir Andrejus Rubliovas
Jannikas Sinneris ir Andrejus Rubliovas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

21-erių tenisininkas aštuntfinalyje vos per 1 valandą ir 12 minučių rezultatu 6:2, 6:4 nepasigailėjo aukščiau reitinguoto Andrejaus Rubliovo (ATP-7).

Vienas ryškiausių ATP turo talentų varžovą iš pirmojo dešimtuko iš korto tiesiog nupūtė galingais ir neatremiamais smūgiais.

Tai buvo neabejotinai aukščiausios kokybės pasirodymas iš J.Sinnerio pusės – 28 winner'iai ir tik 8 neišprovokuotos klaidos. Jaunuolis pirmais padavimais laimėjo 86 proc. taškų ir oponentui nesuteikė nė vienos break point'o galimybės.

„Žaisti prieš Andrejų niekuomet nėra lengva. Jis labai gerai padavinėja ir yra itin agresyvus, todėl savo žaidime turėjau atlikti tam tikrų pokyčių. Šiandien turbūt buvo geriausias mano pasirodymas šią savaitę Majamyje“, – savo mintimis dalijosi nugalėtojas.

Tarpusavio akistatose ATP ture prieš A.Rubliovą dabar jis pirmauja 3:2. Tiesa, visus sykius, kuomet susitikimas pasiekdavo savo finišo tiesiąją, triumfuodavo Jannikas, o likusius du kartus tenisininkas pasitraukė dėl traumos.

Trečius metus Majamyje italas pasiekia bent ketvirtfinalio etapą. Techniškai šiame turnyre jis yra pralaimėjęs tik sykį karjeroje – tai buvo finalas 2021 m., o praėjusiame sezone į ketvirtfinalį jis taip ir nežengė dėl sveikatos problemų.

J.Sinneris šiemet bus neabejotinu favoritu pasiekti pusfinalį, kadangi kitame etape jo lauks suomis Emilis Ruusuvuori (ATP-54). Pastarasis žaidžia karjeros turnyrą – pirmą kartą pateko į „Masters“ ketvirtfinalį.

Tarp aštuonių pajėgiausių turnyro Majamyje žaidėjų vietą užsitikrino ir kortų šeimininkas Tayloras Fritzas (ATP-10), kuris užtikrintai 6:3, 6:4 nugalėjo Holgerį Rune (ATP-8).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius