Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 23

Sugrįžimų meistras N.Džokovičius – per žingsnį nuo pirmojo sezono trofėjaus

Kovotojo charakterį dar kartą pademonstravęs geriausias planetos tenisininkas Novakas Džokovičius (ATP-1) žengė į „Serbia Open“ turnyro finalą.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“ nuotr.

Gimtajame Belgrade vykstančio ATP 250 serijos turnyro ant grunto pusfinalyje Novakas Džokovičius 4:6, 6:1, 6:2 sudorojo rusą Kareną Hačanovą (ATP-26) ir pateko į pirmą šio sezono finalą.

Serbijos teniso titanas šiame turnyre demonstruoja, kad yra tikras sugrįžimų meistras – visas tris pergales jis iškovojo pralaimėdamas pirmąjį setą.

Pačią pirmą savo padavimų seriją varžovui atidavęs Nolė nesugebėjo sugrįžti pirmoje žaidimo partijoje, tačiau kiti du setai buvo neabejotinai geriausi, kuriuos šią savaitę Serbijos sostinėje žaidė Novakas.

Gimtojoje šalyje vykstančiuose turnyruose N.Džokovičius yra sunkiai sustabdomas ir iš viso jau laimėjo 37 kartus iš 42. „Serbia Open“ turnyre, kuriame dalyvauja trečią kartą, jo pergalių ir pralaimėjimų balansas siekia 13:2.

Pastovumo pastaraisiais sezonais stokojantis K.Hačanovas paskutinį kartą ATP trofėjumi džiaugėsi 2018 metais, kuomet Paryžiaus „Masters“ finale nuėmė būtent N.Džokovičiaus skalpą.

Finale pirmosios planetos raketės varžovu bus Andrejus Rubliovas (ATP-8), rezultatu 6:2, 6:2 sutriuškinęs Fabio Fogninį (ATP-62).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas