Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svajonių finalas ATP 500 pirmenybėse Pekine – J.Sinneris susirems su C.Alcarazu

Du ryškiausi ATP turo talentai Jannikas Sinneris (ATP-1) ir Carlosas Alcarazas (ATP-3) papuoš šių metų „China Open“ teniso pirmenybių Pekine finalinę dvikovą.
Carlosas Alcarazas ir Jannikas Sinneris
Carlosas Alcarazas ir Jannikas Sinneris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Pastaraisiais mėnesiais ATP ture tiesiog nesustabdomas geriausias planetos tenisininkas J.Sinneris į finalą Pekine pateko užbaigdamas kortų šeimininko Bu Yunchaokete (ATP-96) žygį – 6:3, 7:6(3).

23-ejų italui tai buvo jau 15-toji pergalė iš eilės, o per šį laikotarpį jis spėjo laimėti „Masters“ pirmenybes Sinsinatyje, „US Open“ turnyrą Niujorke bei dabar pasiekti ATP 500 serijos varžybų Pekine finalą.

Įspūdingą laimėjimų seriją J.Sinneris su savimi nešasi ir Kinijos sostinėje – jaunuoliui tai buvo devintasis laimėtas mačas šiuose kortuose iš eilės.

Sparčiai kylanti kinų teniso žvaigždė B.Yunchaokete žaidė savo pirmajame karjeros ATP 500 pusfinalyje, kurį pasiekė įspūdingu stiliumi – ketvirtfinalyje patiesdamas ilgametį pirmojo 10-tuko atstovą Andrejų Rubliovą (ATP-6).

J.Sinnerio trečiadienį didžiajame „China Open“ turnyro finale lauks ne kas kitas, o Ispanijos teniso vunderkindas C.Alcarazas, kuris kitame pusfinalyje 7:5, 6:3 pranoko Daniilą Medvedevą (ATP-5).

Beveik dviem metais už italą jaunesnis „Carlitos“ po fiasko „US Open“ turnyre taip pat demonstruoja įspūdingą sportinę formą bei yra laimėjęs jau aštuonis mačus iš eilės.

C.Alcarazas tarpusavio akistatose prieš J.Sinnerį minimaliu rezultatu (5:4) yra priekyje, tačiau vienintelį tenisininkų susidūrimą finale yra laimėjęs Italijos atstovas.

Maža to, būtent Jannikas šventė pergalę lygiai prieš metus „China Open“ pusfinalyje, kuomet užtikrintai laimėjo 7:6(4), 6:1.

Abu tenisininkai šiame sezone iškovojo po du „Didžiojo kirčio“ trofėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas