Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 06

Teniso legendos užsipuolė Nicką Kyrgiosą: „Jam reikia psichologo pagalbos“

Anksčiau įvardytas kaip talentingiausias jaunosios kartos tenisininkas Nickas Kyrgiosas šią etiketę pradeda prarasti. Po 18-osios pasaulio raketės nesėkmės Vimbldone prieš Andy Murray 21-erių metų australą užsipuolė ir teniso legendos, pareiškusios, jog N.Kyrgiosui reikia psichologo pagalbos, ir teigusios, jog jis nesupranta, ko reikia, norint tapti “Didžiojo kirčio” čempionu.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Vimbldonas“

21-erių metų skandalingojo Australijos tenisininko charakteris ir vėl daug kam sukėlė klausimų, kai N.Kyrgiosas Vimbldono aštuntfinalyje nesugebėjo pasipriešinti antrajai pasaulio raketei Andy Murray.

Niekam nebūtų kilę jokių klausimų, jei N.Kyrgiosas vėliau nebūtų pripažinęs, kad dvikovos paryčiuose jis žaidė kompiuterinius žaidimus.

„Kai kurie jo sprendimai yra abejotini, – tvirtino buvęs Markas Woodforde’as. – Užtenka vien pažiūrėti į vakarykštę dieną. Kompiuteriniai žaidimai nėra tai, ko tikėtumeisi iš ateities čempiono.“

Geriausias Australijos tenisininkas jau daugiau nei vienerius metus po pasaulį keliauja be trenerio, tačiau, anot buvusio Vimbldono dvejetų čempiono, N.Kyrgiosui reikia ne trenerio.

„Jam reikia psichologo ar dar kokio nors daktaro, kuris jam galėtų padėti, pagalbos,“ – į vatą nevyniojo M.Woodforde’as.

Kiek anksčiau JAV teniso legenda ir dabartinis Milošo Raoničiaus treneris Johnas McEnroe taip pat rėžė, kad N.Kyrgiosas nesupranta, ko reikia, norint tapti „Didžiojo kirčio“ turnyro nugalėtoju.

1987 metų Vimbldono čempionas taip pat prisidėjo prie savo kolegų: „Nėra jokių abejonių, kad kartais jis tiesiog nesistengia.“

Pluoštas buvusių tenisininkų, įskaitant ir 2002 metų VImbldono čempioną bei dabartinį Australijos rinktinės kapitoną Lleytona Hewittą, buvo įvardijami kaip galimi variantai tapti N.Kyrgioso treneriu, tačiau niekas šio darbo nenori imtis.

Paklaustas, ar kada nors sutiktų tapti skandalingojo australo treneriu, M.Woodforde’as atsakė, jog nėra jokių šansų.

„Man joks pienburnys nenorodinėtų, kada turėčiau stotis, kada ploti ir taip toliau,“ – atkirto M.Woodforde’as, primindamas N.Kyrgioso pareiškimą po trečiojo Vimbldono etapo dvikovos, kai 18-oji pasaulio raketė įgėlė jo balsu nepalaikiusiai komandai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas