Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 01

Teniso mėgėjus „Basanavičiaus kiemelio turnyre“ šokdino E.Sipavičius

Vasaros sostinėje Palangoje praėjusį savaitgalį karštų emocijų netrūko. „TennisPark“ kartu su „Basanavičiaus kiemeliu“ teniso mėgėjus pakvietė ne tik pasivaržyti teniso aikštynuose, bet ir pavakaroti kartu su Egidijaus Sipavičiaus muzika.
Nugalėtojai
Nugalėtojai / Viliaus Raševskio nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„Basanavičiaus kiemelio turnyre“ savo jėgas išbandė 120 dalyvių iš visos Lietuvos. Jie varžėsi šešiose skirtingose grupėse.

„Kaip visada labai džiaugiamės matydami gausų teniso mėgėjų būrį savo turnyruose. Mūsų komandos tikslas sukurti puikią turnyro nuotaiką. Žmonės pasiilgo bendravimo, pažinčių, todėl labai smagu buvo matyti visų šypsenas ir gerą nuotaiką tiek turnyro, tiek vakarinės programos metu“, – sakė turnyro organizatorius Simas Kučas.

Ilgai šį savaitgalį prisimins verslininkas Karolis Šlikas. Vos prieš metus rimčiau tenisu susidomėjęs vilnietis sugebėjo nuskinti laurus vyrų MIDDLE vienetų grupėje. HARD grupėje nugalėjo Ričardas Pinikas, o LIGHT grupėje suspindėjo Mantas Vaznonis.

Moterų vienetų grupėje geriausiai pasirodė Orinta Vaznonė, MIX dvejetų turnyre triumfavo Viktorija Masloboeva ir Dmitrijus Derkačas, o vyrų dvejetų grupėje lygių sau nerado Povilo Marcinkevičiaus ir Airido Uosio duetas.

„Basanavičiaus kiemelio turnyras“ vienas iš daugybės turnyrų, kuriuos šiemet žada organizuoti „TennisPark“ komanda. „Labai smagu gauti daug teigiamų atsiliepimų, tai mūsų komandą motyvuoja ir stumia pirmyn. Stengiamės dar labiau kelti turnyrų lygį ir savo ištikimai teniso bendruomenei dovanoti aukščiausio lygio turnyrų organizaciją ir puikią pramogą“, – vasaros planais pasidalijo S.Kučas.

Į Palangą „TennisPark“ kartu su „Sushi masters“ visus teniso mėgėjus pakvies jau liepos 10-11 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito