Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 03

Trumpas sugrįžimas – atsinaujinus traumai M.Čiličius praleis „US Open“

Vienas geriausių visų laikų Kroatijos tenisininkų Marinas Čiličius (ATP-98) dėl traumos praleis ATP turnyrų Šiaurės Amerikoje seriją, kurią vainikuos „US Open“ pirmenybės Niujorke.
Marinas Čiličius
Marinas Čiličius / „Scanpix“ nuotr.

Patyręs 34-erių tenisininkas iš Kroatijos į ATP turą po sunkios kelio traumos sugrįžo praėjusią savaitę savo gimtinėje vykusiame ATP 250 serijos turnyre.

M.Čiličiaus dešinys kelis buvo stipriai sutvarstytas, o pats kroatas aikštelėje atrodė neužtikrintai ir 4:6, 3:6 nusileido italui Flavio Cobolli (ATP-142).

Buvusi trečioji pasaulio raketė sugrįžti į žaidybinį ritmą tikėjosi ATP turnyruose Šiaurės Amerikoje, tačiau atsinaujinus kelio problemoms turės praleisti ir šią labai svarbią sezono dalį.

Tai reiškia, kad M.Čiličius nepasirodys ir „US Open“ turnyre Niujorke, kurį sensacingai laimėjo 2014 metais ir iškovojo savo pirmąjį bei kol kas vienintelį „Grand Slam“ titulą.

Kelio traumą kroatas patyrė treniruotės metu pačioje sezono pradžioje pirmenybėse Indijoje. Sužaidęs vienintelį mačą M.Čiličius be teniso turėjo praleisti daugiau nei 6 mėnesius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas