Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 26

Uždarbis karantino metu: „Roland Garros“ čempionas įsidarbino parduotuvėje

Praėjusiais metais kiek netikėtai „Roland Garros“ dvejetų turnyrą kartu su tautiečiu Andreasu Miesu laimėjęs vokietis Kevinas Krawietzas laiko veltui karantino metu nešvaisto – tenisininkas įsidarbino maisto prekių parduotuvėje ir teigia, kad COVID-19 virusas jam „suteikė naują galimybę“.
Kevinas Krawietzas (dešinėje)
Kevinas Krawietzas (dešinėje) / „Scanpix“ nuotr.

ATP dvejetų reitinge šiuo metu 13-ą vietą užimantis vokietis, bendraudamas su Vokietijos žiniasklaida, pasidalijo savo naujais potyriais – tenisininkas jau kelias savaites dirba maisto parduotuvėje, kurioje pripildo lentynas prekėmis, vėliau jas nukrauna, taip pat retkarčiais eina prižiūrėtojo pareigas, su dezinfekciniu skysčiu nupurškia prekių vežimėlius.

Per savo karjerą iš žaidimo vienetuose ir dvejetuose K.Krawietzas susižėrė daugiau nei 2 milijonus JAV dolerių, tačiau šiuo metu gaunami 450 eurų tenisininką visiškai tenkina, mat vokietis džiaugiasi nauja galimybe, kuri pasitaikė visai netikėtai.

Be darbo parduotuvėje vokietis nepamiršta ir pagrindinio savo pragyvenimo šaltinio – teniso. Dvejetų žaidimo specialistas gavo specialų leidimą treniruotis uždarose patalpose ir per savaitę maždaug 3-4 kartus pluša teniso korte.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Andreas Mies (kairėje) ir Kevinas Krawietzas (dešinėje)
AFP/„Scanpix“ nuotr./Andreas Mies (kairėje) ir Kevinas Krawietzas (dešinėje)

K.Krawietzas praeityje aktyviai žaidė vienetų turnyruose (aukščiausia pasiekta 212 ATP reitingo vieta), tačiau dabar yra susikocentravęs tik ties žaidimu poroje su savo tautiečiu Andreasu Miesu.

Duetas jau spėjo iškovoti savo pirmąjį „Didžiojo kirčio“ trofėjų Paryžiuje, laimėti du ATP turnyrus, žaisti ATP finaluose Londone bei atstovauti savo šaliai Daviso taurėje.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kevinas Krawietzas (kairėje) ir Andreasas Mies (dešinėje)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kevinas Krawietzas (kairėje) ir Andreasas Mies (dešinėje)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai