Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 06

Vardiniai kvietimai į Indian Velso pirmenybes – jauniems ir perspektyviems žaidėjams

Šią savaitę Indian Velse prasidės pirmasis šio sezono „Masters“ serijos turnyras, o jo organizatoriai paskelbė vardinių kvietimų savininkus. Jais tapo žaidėjai, kurie vadinami vienais perspektyviausių pasaulyje, o jiems dar net nėra 20 metų: Frances Tiafoe, Stefanas Kozlovas, Tayloras Fritzas ir Reilly'is Opelka. Paskutinį kelialapį gavo 23-ų Bjornas Fratangelo.
Tayloras Fritzas
Tayloras Fritzas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

F.Tiafoe šiuo metu yra jauniausias tenisininkas pirmajame ATP reitingo šimtuke, o šį sezoną pradėjo puikiai. Jis pademonstravo puikius rezultatus Melburne bei Akapulke, o 2017-aisiais turėtų iškovoti ne vieną didelę pergalę.

S.Kozlovas bandė į Indian Velso pirmenybes patekti jau būdamas 16-os, tačiau pagrindiniame turnyre debiutuos pirmąjį kartą.

Tarp 2015 spalio ir 2016 metų vasario T.Fritzas ATP reitinge kilo milžiniškais šuoliais, tačiau praėjusio sezono balandį kiek „prigeso“. Jis, kaip ir F.Tiafoe, Indian Velse debiutavo prieš metus, o pirmąją savo pergalę tokio lygio varžybose iškovojo Majamyje bei Šanchajuje.

R.Opelka yra vienas aukščiausių tenisininkų pasaulyje, o 2016-ieji kol kas yra sėkmingiausi metai jo karjeroje. Jis sezoną pradėjo būdamas netoli pirmojo tūkstantuko ribos, tačiau jį baigė 204 pozicijoje. 2017 m. jis neabejotinai bandys pasiekti ir pirmąjį šimtuką.

B.Fratangelo buvo vyriausias tenisininkas, kuris gavo vardinį kvietimą rungytniauti Indian Velse, tačiau jis pastaruosius 12 mėnesių rungtyniauja puikiai.

Praėjusiais metais jis į Indian Velso pirmenybes sugebėjo patekti atrankos turnyro būdu ir netgi laimėjo vieną setą (6:1) prieš Novaką Džokovičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas