Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 19

Varžovo pasitraukimas Miunchene atvėrė D.Thiemui duris į kitą etapą

Austrijos teniso žvaigždė Dominicas Thiemas (ATP-101) sėkmingai startavo Miunchene (Vokietija) vykstančiame ATP 250 serijos turnyre „BMW Open by American Express“.
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / „Scanpix“ nuotr.

„Didžiojo kirčio“ čempionas pirmajame etape pirmavo 6:3, kuomet pirmajame antrojo seto geime susitikimo tęsti nebegalėjo prancūzas Constantas Lestienne'as (ATP-60), patyręs blauzdos traumą.

„Susitikimas baigėsi netikėtai ir ne taip, kaip visi norėjome. Tačiau taip nutiko ir reikia toliau judėti į priekį“, – kalbėjo Thiemas.

29-erių tenisininkas į Miuncheną sugrįžo pirmą kartą nuo 2016-ųjų, kuomet žaidė turnyro finale. Šią savaitę Vokietijoje jis siekia savo pirmojo trofėjaus nuo garsaus triumfo 2020 metais „US Open“ pirmenybėse.

„Žinoma, kad man patinka čia žaisti. Prisimenu, kai tais metais turnyro metu pradėjo snigti – ši akimirka išliks amžiams. Gaila tik dėl to, jog tą sykį prie čempionui skiriamo automobilio stovėjau ne aš, o Phillipas Kohlschreiberis, tačiau dabar džiaugiuosi sugrįžęs į antrą etapą“, – pasakojo Domi.

Kitu austro varžovu bus aštuntą skirstymą turintis šveicaras Marcas-Andrea Huesleris (ATP-63), kuris 7:6(3), 4:6, 6:3 palaužė britą Kyle'ą Edmundą (ATP-509).

Šiemet į Miuncheną atvyko ir tokie tenisininkai kaip Holgeris Rune (ATP-7), Tayloras Fritzas (ATP-10) bei Alexanderis Zverevas (ATP-16).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas