Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 19

Vasaros sostinėje Palangoje surengta didžiausia šių metų teniso šventė

Po ilgos pertraukos teniso mėgėjai sugrįžo į kortus, o šio sporto entuziastai visada laukiami vasaros sostinėje Palangoje. Čia praėjusį savaitgalį įvyko įspūdinga teniso fiesta, davusi startą šią vasarą pajūryje gausiai numatomiems turnyrams.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Viliaus Raševskio nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Pirmasis šių metų „TennisPark“ ir „iMatch“ organizuotas turnyras „ACE house tennis cup“ į Palangą sukvietė daugiau nei 200 tenisininkų, kurie varžėsi net 12-oje skirtingų grupių.

„Labai gera buvo pamatyti seniai matytus veidus. Gausus dalyvių skaičius puikiai iliustruoja, kad žmonės pasiilgo sporto renginių ir tos puikios nuotaikos, kuri visada juntama teniso turnyruose. Ypač kai jie vyksta Palangos teniso aikštynuose“, - sakė vienas turnyro organizatorių, teniso treneris Simas Kučas.

Dalyviai nuo ankstaus šeštadienio ryto pradėjo varžytis net keturiuose skirtinguose kortuose. Dauguma žaidėjų reguliariai dalyvauja turnyruose, tad turėjo progą sutikti savo bičiulius ir su jais pasivaržyti. Netrūko ne tik geros nuotaikos, tačiau ir puikių dvikovų.

„Per keletą metų jau spėjome suburti tikrai labai gražią teniso bendruomenę. Smagu matyti, kad teniso mėgėjai turnyruose užmezga naujas pažintis, palaiko vieni kitus ir džiaugiasi geru laiku. Nepamirštamas ir sportinis principas, nes azarto ir įspūdingų mačų tikrai netrūksta“, - džiaugėsi S.Kučas.

Ne pirmu savo medaliu teniso turnyruose gali pasigirti Gintarė Gurevičiūtė. Šis savaitgalis jai buvo itin sėkmingas. Kartu su širdies draugu Dmitrijumu Jaruševičiumi pora triumfavo MIX dvejetų LIGHT grupėje.

Turnyre savo jėgas išbandė jau etatiniais dalyviais tapę sporto laidų vedėjas Ervinas Kvitkauskas bei „iLAW“ advokatų kontoros partneris, advokatas Mantas Mikalopas.

„Labai smagu po ilgesnės pertraukos vėl dalyvauti teniso turnyre. Palangoje rengiami turnyrai visada turi išskirtinės auros. Organizuoti juos šiuo metu yra dar didesnis iššūkis nei įprastai, tačiau Simas su savo komanda visada įdeda daug širdies. Pavyko susitikti ir seniai matytų draugų. Su Mantu esame pažįstami nuo mažų dienų, jau sutarėme, kad reikės atkurti mokyklos suolo duetą ir teniso aikštelėje, “ – savaitgalio įspūdžiais pasidalino E.Kvitkauskas.

Artimiausias „TennisPark“ turnyras Palangoje laukia jau birželio 5-6 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento