Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 01 28

Venus Williams nutrauks 15-a metų trukusį boikotą Kalifornijos turnyrui

Venus Williams nusprendė užkasti karo kirvį su „BNP Paribas Masters“ turnyru Indian Velse. Amerikietė paskelbė apie savo dalyvavimą turnyre pirmą kartą nuo 2001-ų metų.
Venus Williams
Venus Williams / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Abi sererys Serena Williams ir V.Williams nusprendė kartu dalyvauti turnyre Indian Velse pirmą kartą nuo 2001-ų metų. Tada jos apkaltino tribūnose esančius žiūrovus laidant rasistines ir įžeidžiančias replikas, todėl V.Williams nusprendė iš turnyro pasitraukti.

Pirmoji pasaulio raketė S.Williams šio turnyro boikotą nutraukė praėjusiais metais. Tačiau amerikietė šio turnyro vis dėl to nebaigė. Ji pasitraukė iš turnyro dėl kelio traumos nukeliavusi iki pusfinalio.

Indian Velso turnyro vyriausiasis vadovas Raymondas Moore'as džiaugėsi, kad V.Williams sugrįš į jų čempionatą. Jis tikisi, kad publika bus jos pasiilgusi taip pat kaip ir jos sesers praėjusiais metais. 

„Džiaugiamės, kad viena geriausių tenisininkių visoje istorijoje V.Williams sugrįžta pas mus, – nekantravo B.Moore'as. – Mūsų gerbėjai labai džiaugėsi pamatę Sereną, todėl neabejoju, kad jie pasiilgo ir Venus.“

Dalyvavimą turnyre Indian Velse jau patvirtino Simona Halep, Marija Šarapova, Petra Kvitova ir Sam Stosur. „BNP Paribas Masters“ vyks kovo 7-20 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas