Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 29

Vimbldone sugrįžta ir kita sesuo Williams – Venus žais mišriuosius dvejetus

Prestižiškiausias teniso turnyras Vimbldonas – idealiausia vieta sugrįžimams, o būtent šias pirmenybes Londone šiemet pasirinko ir sugrįžtančios seserys Williams.
Venus Williams
Venus Williams / „Scanpix“ nuotr.

Vyresnioji sesuo Venus (WTA-570), kuriai jau 42-eji, užsiregistravo į Vimbldono mišriųjų dvejetų turnyrą. Jos partneriu bus britas Jamie Murray – Andy Murray brolis ir tikras dvejetų žaidimo ekspertas.

Paskutinį kartą oficialų mačą amerikietė žaidė praėjusių metų rugpjūtį, kuomet dalyvavo WTA turnyre Čikagoje. Tiesa, tiksli tenisininkės nežaidimo priežastis nėra aiški, kadangi jokių oficialių pranešimą apie V.Williams traumą nebuvo.

Kol kas nėra aišku, ar JAV teniso legenda dar ruošiasi tęsti karjerą, tačiau dalyvavimas Vimbldone indikuoja, kad Venus tikrai turėtų pasirodyti „US Open“ pirmenybėse Niujorke.

Septynių „Didžiojo kirčio“ titulų vienetuose savininkė Vimbldoną laimėjo net penkis kartus. Šešis kartus Venus šiame turnyre triumfavo žaisdama dvejetuose, o mišriuose dvejetuose 2006 m. kartu su Bobu Bryanu pasiekė finalą.

Antradienį V.Williams triukšmingai palaikė savo seserį Sereną, kuri po metų pertraukos sugrįžo į vienetus, tačiau neperžengė pirmojo etapo.

Vimbldono teniso aikštynuose taip pat buvo užfiksuota ir jaudinanti akimirka, kuomet Venus dalijo autografus Novako Džokovičiaus vaikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas