Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 10

WTA turnyre Čarlstone dėl titulo grumsis olimpinė čempionė ir Tuniso atstovė

„Credit One Charleston Open“ turnyre Čarlstone (JAV) liko lemiamas mūšis – finale dėl 470 WTA reitingo taškų ir beveik 160 tūkst. JAV dolerių prizo susigrums šveicarė Belinda Benčič (WTA-21) ir Tuniso atstovė Ons Jabeur (WTA-10).
Belinda Benčič
Belinda Benčič / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Tokijo olimpinių žaidynių čempionė B.Benčič pusfinalyje užtikrintai 6:4, 6:3 sudorojo Rusijos tenisininkę Jekateriną Aleksandrovą (WTA-54).

Buvusiai ketvirtajai planetos raketei tai bus pirmasis karjeros finalas ant grunto dangos. Ant kietos dangos savo privalumus geriausiai išnaudojanti tenisininkė šią savaitę žaidžia puikų tenisą ir jau spėjo nugalėti tokias varžoves kaip Madison Keys (WTA-24) bei Paula Badosa (WTA-3).

Turnyras Čarlstone vyksta ant ne visai tradicinio grunto, kuris yra kiek greitesnis, o tuo puikiai naudojasi Šveicarijos atstovė. Beje, pusfinalį šiose pirmenybėse ji buvo pasiekusi ir 2014 metais, kuomet jai buvo vos 17 metų.

Antro bilieto į finalą savininke tapo O.Jabeur – tenisininkė iš Tuniso pusfinalyje inicijavo įspūdingą sugrįžimą ir rezultatu 2:6, 6:1, 6:4 palaužė vienintelę likusią šeimininkų aistruolių viltį Amandą Anisimovą (WTA-47).

Trečiajame sete O.Jabeur atsiliko 3:4 ir turėjo priimti varžovės padavimus, tačiau susitikimą baigė laimėdama 12 iš paskutinių 15 kamuoliukų.

Praėjusiame sezone Afrikos žemyno atstovė turnyruose Čarlstone pasiekė pusfinalį ir finalą, o sekmadienį sieks iškovoti antrą WTA trofėjų karjeroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas