Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 25

Žingsnis atgal: traumuotas Rafaelis Nadalis išbandys kitokį gydymą

Naujienomis apie savo sveikatą pasidalinęs vienas geriausių visų tenisininkų Rafaelis Nadalis (ATP-14) ir toliau nėra pasiruošęs sugrįžti į ATP turą po traumos.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiomis dienomis 36-erių veteranas kreipėsi į savo gerbėjus ir pasidalino naujienomis dėl klubo traumos, kurią patyrė dar metų pradžioje „Australian Open“ pirmenybėse.

R.Nadalis jau praleido vienus mėgstamiausių turnyrų Monte Karle ir Barselonoje, o netrukus startuosiančios Madrido „Masters“ varžybos taip pat vyks be grunto karaliaus.

Atlikus išsamesnius tyrimus po susižeidimo Australijoje daktarai tenisininkui prognozavo, kad žaisti jis galės maždaug po 6-8 savaičių, tačiau dabar prabėgo jau 14, o Rafos ateitį ir toliau gaubia nežinia.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Rafaelis Nadalis
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Rafaelis Nadalis

Buvusi pirmoji planetos raketė atskleidė, kad dabar su savo komanda šiek tiek pakeis kursą ir imsis kiek kitokio gydymo, o tikslia sugrįžimo data pasidalinti negalėjo.

Kita ispano stotele ATP ture galėtų tapti Romos „Masters“ turnyras, vyksiantis už dviejų savaičių. „Roland Garros“ pirmenybės, kurios ir išlieka R.Nadalio pagrindiniu tikslu, startuos gegužės 28-tąją.

Kiek pozityviau su Ispanijos žiniasklaida kalbėjo tenisininko dėdė ir buvęs treneris Toni Nadalis, kuris neabejoja, kad jo sūnėnas į tenisą sugrįš jau artimiausiu metu.

„Žinoma, pasiruošimas atvirosioms Prancūzijos pirmenybėms nesiklosto taip, kaip tikėtasi, tačiau viskas yra įmanoma, ypač jei pasiseks su burtais keliuose pirmuose etapuose. Jau ne kartą sakiau, kad „Didžiojo kirčio“ turnyrų antrose savaitėse R.Nadalis visuomet yra favoritas laimėti“, – kalbėjo Toni.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas