Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nelegaliose traukos lenktynėse dalyvavusį Daną Rapšį pavijo policijos bauda: „Padariau klaidą“

Danas Rapšys turi nemalonumų dėl dalyvavimo nelegaliose gatvių lenktynėse, dar vadinamose „dragu“. Pasaulio ir Europos plaukimo čempionui gresia bauda ir teisės vairuoti atėmimas trims mėnesiams.
Danas Rapšys sėdo prie „Renault Megane R.S. Trophy“ vairo.
Danas Rapšys sėdo prie „Renault Megane R.S. Trophy“ vairo. / Andriaus Lauciaus nuotr.

D.Rapšys prieš dvi savaites apsilankė nelegaliose mašinų traukos lenktynėse Šiauliuose, – pranešė delfi.lt žurnalistas Mindaugas Augustis.

Gegužės 15 dieną Zuokniuose pažeidimus filmavę pareigūnai nubaudė devynis asmenis, tarp jų ir geriausią 2019 metų Lietuvos sportininką.

Po karantino prieš dvi savaites į plaukimo baseiną treniruotis vėl šokęs 25 metų plaukikas gavo minimalią baudą, bet nuotykis D.Rapšiui vis tiek kainuos 85 eurus ir laikiną teisės vairuoti praradimą.

„Sakau atvirai – padariau klaidą. Apsilankiau automobilių traukos lenktynėse Šiauliuose, kurios, pasirodo, buvo neteisėtos, ir patyriau skaudžią pamoką, – savo feisbuko paskyroje apgailestavo D.Rapšys. – Trims mėnesiams netekau vairuotojo pažymėjimo. Su pareigūnais neturėjau jokių kontaktų, tačiau bauda mane pasivijo. Vairuodamas visuomet paisau visų eismo dalyvių saugumo, tačiau apie kai kuriuos dalykus tiesiog nepagalvojau. Suvokiu, kad nežinojimas neatleidžia nuo bausmės, ir prisiimu dėl to visą atsakomybę. Labai atsiprašau už savo poelgį.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas