Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Julija Jefimova: Paskutiniuose metruose nejaučiau galūnių

Pirmą aukso medalį Rusijos plaukimo rinktinei Kazanėje vykstančiame pasaulio vandens sporto šakų čempionate padovanojusi Julija Jefimova iš karto tapo tautos didvyre. Nors sportininkė pasiektu rezultatu pernelyg nesidžiaugė, jai kur kas svarbesnė buvo pergalė prieš Rūtą Meilutytę ir aukso medalis.
Alia Atkinson, Julija Jefimova ir Rūta Meilutytė
Alia Atkinson, Julija Jefimova ir Rūta Meilutytė / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Auksas yra auksas – šiandien būtent medalis yra svarbiausias. Smagu padovanoti Rusijai pirmąją pergalę ir tikiuosi, kad ji įkvėps ir kitus mūsų sportininkus“, – po čempioniško finišo žurnalistams kalbėjo naujoji planetos čempionė.

Ji pripažino, kad padarė šiek tiek klaidų, tačiau kokios jos, detalizuoti nenorėjo. „Reikėtų peržiūrėti įrašą ir tuomet bus galima daugiau pasakyti“, – sakė sportininkė.

Principinė akistata su R.Meilutyte vyko ypač atkakliai. Pirmoje distancijos pusėje J.Jefimova ženkliai atsiliko ir buvo priversta vytis savo priešininkę, tačiau finiše daugiau išsaugojo būtent rusė.

„Distancijos paskutiniuosiuose metruose nejaučiau nei kojų, nei rankų, tiesiog viską dariau iš inercijos, instinktyviai, – prisipažino sportininkė. – Jaučiau, jog už mane serga didžiulis būrys aistruolių ir esant tokiam palaikymui, tiesiog negalėjau pralaimėti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas