Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Olimpinis prizininkas E.Ramanauskas padėjo tašką sportininko karjeroje

Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių bronzinis prizininkas Edvinas Ramanauskas paskelbė apie savo sportinės karjeros pabaigą.
Aurimas Lankas ir Edvinas Ramanauskas
Edvinas Ramanauskas / Vytauto Dranginio nuotr.

Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse dviviečių baidarių 200 m rungtyje Edvinas Ramanauskas su Aurimu Lanku iškovojo bronzos medalius.

Beveik kartu sportininkai nusprendė ir atsisveikinti su didžiuoju sportu. A.Lankas apie savo karjeros pabaigą paskelbė rugpjūčio 14-ąją, o E.Ramanauskas – šiandien. Abu irkluotojai apie savo sprendimą paskelbė įrašais socialiniame tinkle „Facebook“.

„Šiandien, rugpjūčio 18-ąją yra keletas progų švęsti, tačiau yra ir viena, dėl kurios liūdna… Nuo šiandien ši diena simbolizuos ir mano profesionalaus sportinio kelio pabaigą. Finišas, bet ne paskutinis!

1985/08/18 Vitalijaus ir Loretos šeimoje gimiau aš, po 31 metų, rugpjūčio 18 d. tapau Rio olimpiados prizininku. 15 metų aukščiausio rango varžybų ant pečių nešant Lietuvos vėliavą. Didesnės garbės man negali būti.. Tačiau laikas padėti tas nuostabias trijų spalvų lenktynines aprangas. Laikas kabinti irklą ant vinies, baidarė ir irklas nuo šiol bus nebe kasdieninis draugas.

Aš tikrai žinau, kad mano meilės istorija su irklavimu nėra baigta, tikiu, kad dėl jo dar daug galiu padaryti! Nuo vaikystės buvau sporto žmogumi, su sportu ir liksiu!“, – paskelbė 38 metų E.Ramanauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas