Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 įvarčių mušusi „Hockey Punks“ ekipa šventė įspūdingą pergalę

Lietuvos ledo ritulio čempionate ketvirtą pergalę iš eilės iškovojo Vilniaus „Hockey Punks“ komanda. Trečiadienį vilniečiai 10:1 nugalėjo „Energijos Hockey – HC Klaipėdos“ atstovus ir džiaugėsi 13-ąja pergale šiame sezone. Šis triumfas bent jau laikinai pakėlė „pankus“ į lygos lyderių poziciją, tačiau į antrą vietą nukritusi „Kaunas Hockey“ komanda yra sužaidusi dviem susitikimais mažiau.
Rokas Bacevičius
Rokas Bacevičius / nuotr. Igno Jakučio

Šiose rungtynėse „Hockey Punks“ vertėsi be rezultatyviausio lygios žaidėjo Povilo Verenio, o vartuose Simui Baltrūnui progą pailsėti suteikė jo kolega Maksimas Čiževskis.

Nepaisant to, vilniečių pranašumas prieš oponentus nekėlė abejonių, o savo paguodos įvartį jungtinės komandos atstovai pelnė trečiojo kėlinio metu, kai nugalėtojai jau buvo aiškūs.

Šiame susitikime „hat-tricku“ pasižymėjo Rokas Bacevičius, po du įvarčius pridėjo Ilya Zheltakovas ir Dominykas Jurjevas, o po kartą tiksliai atakavo Jaunius Jasinevičius, Aivaras Bendžius ir Marius Rankauskas. Paguodos įvartį „Energijos Hockey – HC Klaipėdos“ gretose pelnė Timuras Muginovas.

Roko Bacevičiaus komentarai:

Artimiausias rungtynes „Hockey Punks“ žais būtent su aplenkta „Kaunas Hockey“ komanda, o šios rungtynės įvyks vasario 6 dieną 17:00 val. Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito