Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„7bet – Hockey Punks“ šiandien Vilniuje susitiks su vienais lyderių

Šiandien Vilniaus „Pramogų arenoje“ OHL Baltijos ledo ritulio lygos rungtynėse Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ dar kartą išmėgins varžovų iš Jelgavos pajėgumą.
Timonas Mažulis
Timonas Mažulis / „7bet - Hockey Punks“ nuotr.

OHL favoritai

Jelgavos „Zemgale“ yra nuo lygos įkūrimo viena stipriausių OHL komandų. Inauguracinį sezoną varžovai iškovojo čempionų titulą, o pernai finalo serijoje nusileido Rygos „Mogo“ ledo ritulininkams. Šiuo metu Jelgavos klubas rikiuojasi trečiojoje vietoje.

Šiandienos „7bet – Hockey Punks“ varžovai šiemet irgi startavo pergalėmis, tačiau pastaruoju metu žaidimas šiek tiek buksuoja – dvejos pastarosios „Zemgale“ rungtynės baigėsi per pagrindinį laiką lygiosiomis, o nugalėtoją lėmė baudinių serijos – kartą įveikta Rygos „Prizma“ rezultatu 6:5, bet kartą ir pralaimėta pastariesiems sostinės komandos varžovams Talino „Panter“ 2:3.

Būtent tokiu rezultatu – 2:3 paskutinėse rungtynėse Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ sekmadienį nusileido Estijos komandai. Slovako Juraj Boldišo vadovaujami vilniečiai palyginus su ankstesnėmis sezono rungtynėmis pagerino žaidimą nelygiose sudėtyse, bet to kol kas neužteko iškovoti pergalei.

Nors neseniai puolimo liniją papildė puolėjai suomis Aleksas Mantula ir kanadietis Nolanas Reganas, kol kas daug klausimų kelia ir sostinės komandos žaidimas puolime – sekmadienio rungtynėse su Talino komanda varžovų vartai atakuoti tik 11 kartų, o svečių komanda atliko 30 metimų.

Komandų dvikovų istorijoje pirmaisiais metai nepaisant galingo Jelgavos „Zemgalės“ žaidimo OHL lygoje jiems įkasti pavyko ir vilniečiams – namuose nusileista rezultatu 2:3 tik paskutinėmis pratęsimo sekundėmis.

Nusiteikimo netrūksta

Vienas rezultatyviausių „7bet – Hockey Punks“ puolėjų Timonas Mažulis jaučiasi pasiruošęs šiandienos dvikovai ir nuolaidžiauti nežada:

„Šiandien nusimato greitos bei atkaklios rungtynės. Jau sužaidėme dvejas rungtynes tarpusavyje šį sezoną. Išvykoje nusileidome priešininkams nemenku rezultatu, tačiau kovodami namų aikštelėje parodėme tvirtą charakterį ir pasipriešinimo buvo gerokai daugiau. „Zemgale“ yra viena iš turnyro favoritų – labai greitu ir agresyviu žaidimu pasižyminti komanda. Po paskutinės kovos su priešininkais turime kelis papildymus komandoje. Taip pat vakar su treneriu išanalizavome varžybas, kad galėtume efektyviau pasitikti varžovus ir sustabdyti. Vyrai yra nusiteikę energingai ir kovosime iki paskutinės varžybų sekundės!“

Neseniai Vilniaus miesto savivaldybė paskelbė aukšto meistriškumo sporto projektų rezultatus dėl planuojamos suteikti paramos. Juose numatyta ir ženklesnė parama „7bet – Hockey Punks“ ledo ritulio klubui.

„Gavome panašiai kiek ir tikėjomės gauti. Džiugu, kad buvo įsiklausyta į mūsų prašymus ir dabar jau mūsų pareiga padaryti komandą labiau konkurencingą. Su naujomis finansinėmis galimybėmis galėsime daugiau dėmesio skirti žaidimo kokybės gerinimui, o ne skirti visą energiją bandymams išgyventi“, – sakė „7bet – Hockey Punks“ Šarūnas Kuliešius.

Suprasti akimirksniu

  • Šiandienos rungtynių pradžia „Pramogų arenoje“ – 19 val. 30 min.
  • Bilietus galima įsigyti www.hockeypunks.lt arba Pramogų arenos kasoje prieš rungtynes. Siekiant išvengti stovėjimo eilėse organizatoriai rekomenduoja atvykti anksčiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito