Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Balticos“ ledo ritulininkai ir antrą kartą pralaimėjo Rygoje

Vilniaus ledo ritulio klubas „Baltica“ pralaimėjo antras iš eilės rungtynes Rygoje. Šeštadienį vietos „Juniors“ nusileidę minimaliu rezultatu 3:4, sekmadienį svečiai buvo dar arčiau pergalės, bet kapituliavo po pratęsimo 2:3 (1:1; 1:1, 0:0, 0:1).
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Sportoakimirka.lt nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Sekmadienio mače „Balticai“ įvarčius pelnė Andrius Židkovas (18 min.) ir Aleksandras Lačichinas. Vyriausiasis komandos strategas Dmitrijus Medvedevas po rungtynių teigė, kad pralaimėjimą lėmė dvi šiurkščios individualios klaidos.

„Kalbant apie šios dienos mūsų žaidimą, galiu pasakyti, kad jis buvo geras. Į vartus metėme dvigubai daugiau nei varžovai, deja, nesėkmingai. Nepaisant to, rezultatas galėjo būti visai kitoks, jei ne dvi rimtos individualios žaidėjų klaidos, dėl kurių „Juniors“ ir pavyko įmušti įvarčius“, – rungtynes komentavo D.Medvedevas.

Treneris neatskleidė šių žaidėjų pavardžių ir pridūrė, kad šiuo metu svarbu yra surasti priežastis, kodėl nepavyko realizuoti metimų.

„Laukia rimtas darbas analizuojant rungtynių medžiagą ir surandant kilusių problemų priežastis. Svarbiausia trenerių štabo užduotis yra kuo greičiau jas išaiškinti ir rasti sprendimą“, – sakė „Balticos“ strategas.

Antradienį šios komandos susitiks dar vienam, paskutiniam, trijų rungtynių serijos mačui.

Jaunimo (iki 21 metų) ledo ritulio lygos (MHL) B pogrupio Vakarų divizione „Baltica“ (57 tšk.) išlieka antroje vietoje, nuo lyderio Maskvos „Zelenograd“ (67 tšk.) klubo atsilikdama jau 10 taškų. Tiesa, „Zelenograd“ yra sužaidęs trim mačais daugiau. Trečia Vakarų divizione – „Dizelist“ (45 tšk.).

Skaičiuojant visame MHL lygos B pogrupyje „Baltica“ žengia penkta tarp 19-os klubų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai