Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Balticos“ ledo ritulininkai trečiu bandymu palaužė „Juniors“ klubą

Pralaimėjimas vienu įvarčiu, pralaimėjimas po pratęsimo ir galiausiai pergalė – taip gerėjo Vilniaus „Balticos“ ledo ritulininkų rezultatai trijų rungtynių serijoje svečiuose prieš Rygos „Juniors“. Lietuvos klubas antradienį išvykoje laimėjo rezultatu 4:3 (0:2, 2:0, 2:1).
Rungtynių akimirka
„Balticos“ ledo ritulininkų džiaugsmas. / Sportoakimirka.lt
Temos: 1 Ledo ritulys

Po šios pergalės „Baltica“ (60 tšk.) išliko antra jaunimo ledo ritulio lygos (MHL) B pogrupio Vakarų divizione. Ji atsilieka tik nuo Sankt Peterburgo „Zelenograd“ (70 tšk.), kuris yra sužaidęs trimis mačais daugiau.

Antradienį du įvarčius „Balticai“ pelnė komandos kapitonas Vadimas Chvolesas (37 min. ir 38 min.), po vieną – Leonidas Kozlovas (56 min.) bei Andrius Židkovas (57 min.).

„Baltica“ komandos vyriausiojo trenerio Dmitrijaus Medvedevo teigimu, mačo scenarijus buvo panašus į ankstesnių rungtynių, tačiau pergalę nulėmė prasiveržęs ryžtingas ir itin kovingas komandos charakteris.

„Šios dienos žaidimas buvo daug kuo panašus į sekmadieninį mačą, kuomet, nors turėjome iniciatyvą savo rankose ir atakavome dvigubai dažniau, tačiau kelios šiurkščios žaidėjų klaidos sąlygojo du įvarčius, kurių neturėjo būti. Džiaugiuosi, kad šiuo atveju parodėme kovingą komandinę dvasią ir susitelkę, išplėšėme pergalę bei užsidirbome taip reikalingus taškus“, – po rungtynių sakė D.Medvedevas.

Susitikimui einant į pabaigą, prasiveržus emocijoms, įvyko žaidėjų susirėmimas, lėmęs nemažai pašalinimų ir baudos minučių abiejų komandų gretose. „Baltica“ trenerio teigimu, antroje mačo pusėje, iš „Juniors“ pusės nuolat vyko įvairios provokacijos, tad nenuostabu, kad ilgainiui jos prasiveržė abipusiai.

„Mus intensyviai provokavo ir nors tikrai ilgai laikėmės, tačiau jau užsitikrinus pergalę, trūko kantrybė“, – pridūrė treneris.

„Baltica“ artimiausias rungtynes dabar žais trejas rungtynes vasario 4, 5 ir 7 dienomis namuose prieš Vakarų diviziono autsaiderę Rygos „Prizma“ (29 tšk.), o reguliarųjį MHL lygos sezoną baigs trijų mačų serija išvykoje prieš lyderį „Zelenograd“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai