Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainius Zubrus pradeda 16-ąjį sezoną NHL: nelaikau savęs seniu, dar noriu žaisti

Neįprastai trumpas, bet įtemptas sezonas laukia Dainiaus Zubraus. Po keturis mėnesius trukusio lokauto vienintelis NHL rungtyniaujantis Lietuvos ledo ritulininkas šiandien pradeda 16-ąjį savo sezoną lygoje, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Dainius Zubrus
Dainius Zubrus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kai NHL sezonui grėsė visus metus likti „ant ledo”, žaidėjai ir jų sirgaliai pagaliau išgirdo, kad po dar vieno įnirtingų derybų raundo lokautas ištirpo.

NHL klubų savininkai ir žaidėjų profsąjunga pagaliau sutarė dėl naujos kolektyvinės sutarties, ir vos savaitę laiko pasirengti turėjusios komandos šiandien pradeda elitinės ledo ritulio lygos čempionatą.

„Apsidžiaugiau, – po „Devils” treniruotės neslėpė Naujojo Džersio komandos puolėjas D.Zubrus. – Ir ne tik aš. Ir kiti žaidėjai, ir sirgaliai.”

34 metų lietuviui tai bus 16-asis sezonas NHL ir 6-asis „Devils” klube, su kuriuo D.Zubrus praėjusį sezoną nukeliavo iki čempionato finalo.

„Noro žaisti ir treniruotis man užtenka. Nelaikau savęs seniu, nors senos traumos kartais atsiliepia. Jei viskas bus gerai, manau, dar pažaisiu kelerius metus“, – sakė D.Zubrus. 

2007 m. su „velniais” šešerių metų 20,4 mln. dolerių (53 mln. litų) vertės kontraktą sudaręs iš Elektrėnų kilęs ledo ritulininkas tikisi, kad progų kovoti dėl Stanley taurės dar turės.

Gal net šį sezoną, kuris bus neįprastai trumpas, bet įtemptas – vietoj 82 mačų reguliariosiose pirmenybėse komandos sužais po 48 ir visus per 99 dienas.

„Kodėl gi ne? Žinoma, dabar jau niekam neįdomu, kad pernai žaidėme finale. Viskas prasideda nuo nulio“, – paklaustas ar „Devils” komandai sezonas vėl gali būti velniškai sėkmingas atsakė Lietuvos ledo ritulio žvaigždė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?