Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Elektrėnuose „Airwell Energija“ įveikė puolime užstrigusius vilniečius

„Optibet“ ledo ritulio lygoje svarbią pergalę dviejų Lietuvos klubų rungtynėse iškovojo Elektrėnų „Airwell Energija“, namie 4:1 (1:0, 1:0, 2:1) pranokusi Vilniaus „7bet-Hockey Punks“. Pergalė leido Elektrėnų atstovams aplenkti įveiktus varžovus turnyro lentelėje ir pakilti į 6-ąją vietą.
Elektrėnų „Airwell Energija“ – Vilniaus  „7bet-Hockey Punks“
Elektrėnų „Airwell Energija“ – Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ / Hockey.lt nuotr.

Nugalėtojams įvarčius pelnė Nazaras Ružnikovas (14:58; rez. perd. Donatas Kumeliauskas, Danilas Tsarkovskis), D.Kumeliauskas (26:10; N.Ružnikovas), Jaromiras Šusterovas (57:26), Sergejus Lohačius (59:51 į tuščius vartus; Dovydas Laimutis).

Vilniaus ekipoje pasižymėjo Oscaras Johannesas Skioldas (59:10; Laisvydas Kudrevičius, Magnusas Jakobsonas).

Įvarčiu ir rezultatyviu perdavimu pasižymėjęs „Airwell Energijos“ puolėjas Donatas Kumeliauskas po rungtynių teigė, kad jo komanda kontroliavo žaidimą visų rungtynių metu.

„Matėsi, kad kontroliavome visas rungtynes, nežinau koks skirtumas buvo pagal atliktus metimus, bet tiek pagal juos, tiek pagal laimėtas dvikovas tikrai laimėjome prieš varžovus. Visada lengviau žaisti keturiais penketais, todėl faktas, kad turėjome daugiau žaidėjų nei varžovai, taip pat atliko savo vaidmenį šiose rungtynėse“, - kalbėjo puolėjas.

Tuo metu „7bet-Hockey Punks“ treneris Mindaugas Kieras pripažino, kad jo komandai pritrūko sėkmės puolant.

„Šiandien mums reikėjo pelnyti pirmąjį įvartį reikėjo daug anksčiau nei tai padarėme. Tikriausiai pirmą kartą teko leisti šeštą aikštės žaidėją prieš tris varžovus tam, kad būtų pelnytas įvartis. Smagu, kad visi ledo ritulininkai parodė tai, ką galėjo, nors ir nepavyko pasinaudoti susikurtomis progomis. Pelnę įvartį, būtume galėję žaisti kitaip, pakeisti savo sistemą, nes vejantis varžovus tenka daug labiau rizikuoti“, - kalbėjo vilniečių treneris.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas