Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 13 /12:29

„Energijos“ ledo ritulininkų laukia paskutinis mūšis Latvijos čempionate

Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulininkų antradienį laukia paskutinės šio sezono atvirojo Latvijos ledo ritulio čempionato rungtynės. Lietuviams šis mačas nieko nelemia, tačiau jie gali pakišti koją varžovams - dėl vietos atkrintamosiose varžybose kovojančiai Rygos „HK Riga95“ ekipai.
Rungtynių akimirka
„Energijos“ ledo ritulininkas / „Energijos“ nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Surinkusi 45 taškus „Energija“ šiuo metu užima šeštą vietą, paskutinę suteikiančią teisę žaisti atkrintamosiose varžybose. Dviem taškais mažiau turinti „HK Riga95“ – aštuntą. Aritmetika paprasta – pergalė prieš „Energiją“ latviams leistų pakilti turnyrinėje lentelėje per dvi vietas.

Tačiau Latvijos ledo ritulio federacijos sprendimu, kitos šalies klubas – šiuo atveju, „Energija“ iš Lietuvos – negalės žaisti čempionato atkrintamosiose varžybose, todėl Elektrėnų ledo ritulininkams net ir išsaugota šeštoji vieta nesuteiktų teisės pakovoti dėl pirmenybių medalių.

Paskutinėje treniruotėje prieš svarbiausias rungtynes „Energijos“ komandoje vyravo ramybė, nors aistrų dėl būsimo mačo nestigo. „HK Riga95“ kreipėsi net į federaciją ir sugebėjo ją įtikinti, kad rungtynėms turėtų teisėjauti arbitrai iš Rygos.

„Rungtynės bus intriguojančios – rygiečiams reikalinga žūtbūtinė pergalė, o mes neturime, ko prarasti. Savaitgalio rungtynės įrodė, kad „Energija“ gali žaisti labai galingai – garbingai sužaidėme su čempionato lyderiais, o prieš tai sutriuškinome artimiausius savo kaimynus turnyrinėje lentelėje“, – kalbėjo puolėjas Aivaras Bendžius.

„Stengiamės neužsiiminėti matematika ir nekreipti dėmesio į latvių spaudimą. Tai paskutinės mūsų rungtynės Latvijos čempionate, džiaugiamės, kad jos vyks Vilniuje. Tai puiki proga atsisveikinti su savo žiūrovais pergale. Visada kovojame tik dėl pergalės, šis kartas nebus išimtimi“, – pridūrė A.Bendžius.

Rungtynės nuo 18.00 val. vyks Vilniaus pramogų arenoje (Ąžuolyno g. 9).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai