Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„HC Baltica“ ledo ritulininkai iškovojo septintąją pergalę MHL čempionate

Septintą pergalę vienuoliktose Žemyninės jaunimo ledo ritulio lygos (MHL) B grupės rungtynėse iškovojo penktąją vietą vienuolikos komandų Šiaurės vakarų divizione užimantis Vilniaus „HC Baltica“ (21 tšk.) klubas.
HC „Baltica“ rezultatu 7:4 sutriuškino „Zelenograd“
HC „Baltica“ tik trečiajame kėlinyje palaužė „HC Belgorod“ / Organizatorių nuotr.

Antradienį svečiuose vilniečiai 4:2 (0:0, 2:2, 2:0) tik trečiajame kėlinyje palaužė aštuntojoje pozicijoje esančių „HC Belgorod“ (9 tšk.) jaunųjų ledo ritulininkų iš Rusijos pasipriešinimą.

Du įvarčius į aikštelės šeimininkų vartus įmetė Kristianas Kučera (20:26 ir 57:51), po vieną – Peteris Lintermeras (29:30) ir Konstantinas Isajevas (57:08).

„HC Belgorod“ ekipa dusyk buvo išlyginusi rezultatą po tikslių Dmitrijaus Chogojevo (27:05) ir Sergejaus Karabulino (39:32) smūgių.

„Šiame susitikime pagaliau žaidėjai po traumų grįžo į žaidimą ir gerai atakavo. Kita vertus, pražangos kiek sugriovė mūsų planus. Džiaugiuosi, kad į komandą grįžo Kristianas Kučera, iš karto pasižymėdamas dviem įvarčiais. Taip pat vėl gerai sužaidė lyderių trejetas. Trečiąjį kėlinį sužaidėme užtikrintai, o pagrindine pergalės priežastimi tapo geras puolėjų žaidimas. Pergalė kad ir sunki, bet komandai turėtų pridėti tvirtumo ir užtikrintumo ateičiai“, – sakė „HC Baltica“ vyriausiasis treneris Dmitrijus Medvedevas.

Trečiadienį komandos Belgorode susitiks dar kartą.

MHL Šiaurės vakarų divizione su 28 taškais pirmauja Liepojos „Metalurgs“ (Latvija) komanda, lenkianti Odincovo OGI ir „Klin“ (po 26 taškus) klubus iš Rusijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?