Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ledo ritulio mūšis: „Hockey Punks“ Vilniuje pasitinka Elektrėnų „Energiją“

Šeštadienį Baltijos OHL ledo ritulio lygos pirmenybėse Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ dar kartą kovos su praėjusio sezono finalininke – Elektrėnų „Airwell Energijos“ komanda, praneša sostinės klubas.
Tomas Tilla
Tomas Tilla / hockey.lt nuotr.

Trečiadienį komandos jau kovojo tarpusavyje Elektrėnuose ir pergalę minimaliu skirtumu 3:2 iškovojo „7bet – Hockey Punks“ ledo ritulininkai.

Tačiau turnyrinėje lentelėje sostinės atstovai atsilieka nuo rytdienos varžovų dviem taškais ir norėdami pasivyti elektrėniškius privalo laimėti dar vieną kartą.

„Pastaruoju metu turėjome problemų su sudėtimi ir tai iš karto atsiliepė rezultatams. Po kelių pralaimėjimų atsidūrėme tokioje padėtyje, kad mūsų playoffai, galima sakyti, prasideda jau dabar. Rytoj ir kitą ketvirtadienį namuose žaisime su turnyrinės lentelės kaimynais iš Elektrėnų ir Kauno.

Džiaugiuosi, kad visgi pavyko pasipildyti sudėtį. Manau, kiek lengviau bus mūsų naujokui latviui gynėjui Magnusui Jekabsonui, nes jis užaugo Latvijos pirmenybėse ir, nepaisant trumpos šio sezono patirties Belgijoje, puikiai žino apie varžovų komandų galimybes.

Tuo tarpu įsigydami puolėją iš Švedijos Oskarą Johannesą Skioldą rizikavome. Tačiau jau dabar matome tam tikrus teigiamus švedų ledo ritulio mokyklos niuansus ir tikimės, kad kuo toliau, tuo labiau Oskaras įsitrauks ir mums padės.

Matosi, kad praėjus kiek daugiau nei mėnesiui nuo paskutinių namų rungtynių pasiilgo ledo ritulio ir mūsų gerbėjai, kurių palaikymas tikrai labai padeda. Tiek gruodžio rungtynės, tiek pirmosios sezono rungtynės Vilniuje lapkričio mėnesį su Elektrėnų komanda buvo nesėkmingos, todėl rytoj privalome parodyti kitokį mūsų veidą“, – teigia „7bet – Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.

Rytojaus rungtynių pradžia „Pramogų arenoje“ – 17 val. 30 min.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas