Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos porai Isabellai Tobias ir Deividui Stagniūnui – aukščiausi karjeros įvertinimai ir sidabro medaliai Vokietijoje

Pirmadienio popietę, Vokietijos mieste Oberstdorfe vykusiose tarptautinėse dailiojo čiuožimo varžybose „Bavarian Open 2013“, puikiai finišavo Lietuvos šokių ant ledo atstovai Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas.
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas
Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Čiuožėjai iš viso surinkę 146,15 balus iškovojo sidabro medalius. Tai – aukščiausi teisėjų įvertinimai I.Tobios ir D.Stagniūno karjeroje. Ankstesnis geriausias rezultatas 139,53 balai buvo gauti praėjusių metų Europos čempionate, kur Lietuvai atstovaujanti pora užėmė 9-ąją vietą.

Laisvąją I.Tobios ir D.Stagniūno programą, kaip ir trumpąją, teisėjai įvertino antrąja vieta. Iš viso varžybose dalyvavo 14 duetų, o aukso medaliai atiteko britams Penny Coomes ir Nicholui Bucklandui (157,17 balai).

„Mes esame labai laimingi iškovoję šį trofėjų. Dabar su nekantrumu laukiame pasaulio čempionato“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė I.Tobias.

Čiuožėjai aplenkė tokias stiprias poras kaip  Lorenza Alessandrini ir Simone Vaturit (Italija) bei Tanja Kolbe ir Stefano Caruso (Vokietija), kurie šių metų Europos čempionate užėmė 8 vietą. 

Tai yra gera paraiška prieš kovo mėnesį įvyksiantį Pasaulio dailiojo čiuožimo čempionatą, kuriame bus dalijami kelialapiai į 2014 m. Sočio žiemos olimpines žaidynes. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?