Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nutrūko keturių iš eilės „Energijos“ pergalių serija atvirosiose Latvijos ledo ritulio pirmenybėse

Aštuonioliktąjį pralaimėjimą 27-ose atvirojo Latvijos ledo ritulio čempionato rungtynėse patyrė aštuntą vietą dešimties komandų turnyre užimanti Elektrėnų „Energija“ (30 tšk.).
„Energijos“ ledo ritulininkai
„Energijos“ ledo ritulininkai / Klubo nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Antradienį svečiuose „Energijos“ ledo ritulininkai 4:7 (1:3, 1:4, 2:0) pralaimėjo ketvirtojoje pozicijoje esančiam Rygos HK „Juniors“ (65 tšk.) klubui ir nutraukė keturių iš eilės pergalių seriją.

Po įvartį į varžovų vartus įmušė Romanas Aliapkinas (03:06), Šarūnas Kuliešius (25:29), Mantas Marcinkevičius (45:45) ir Ilja Zagretdinovas (59:31).

„Šiandien atrodėme tarsi ką tik grįžę iš atostogų, gerai pailsėję, – po rungtynių kalbėjo „Energijos“ puolėjas Š. Kuliešius. – Man regis, šiek tiek mus paveikė ir rinktinės kelionė į Kijevą. Kelionės autobusu šiek tiek vargino. Tikrai šiandien nebuvome pasiruošę žaisti. Kai rezultatas buvo aiškus, pradėjome krutėti ant ledo, tačiau, manau, kad ir varžovai jau nesistengė, tausojo jėgas atkrintamosioms MHL (Jaunimo ledo ritulio B lygos ) varžyboms.“

Latvijos atvirajame ledo ritulio čempionate pirmauja Uozuolniekų „Monarch“ (82 tšk.) ledo ritulininkai, lenkiantys Rygos „SMScredit.lv“ ir Liepojos „Metalurgs-2“ (po 68 taškus) komandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai