Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Puikus startas tęsiasi: „HC Baltica“ šventė ketvirtąją pergalę iš eilės

Ketvirtąją pergalę iš eilės 2012-2013 metų sezono Žemyninės jaunimo ledo ritulio lygos (MHL) B grupės vienuolikos komandų Šiaurės-Vakarų diviziono turnyro rungtynėse iškovojo pirmaujantis Vilniaus „HC Baltica“ (11 tšk.) klubas.
"HC Baltica"
"HC Baltica" / "HC Baltica" nuotr.

Sekmadienį svečiuose jaunieji „HC Baltica“ ledo ritulininkai 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) įveikė devintojoje pozicijoje esančią Rygos „Juniors“ (1 tšk.) ekipą.

Po įvartį į aikštės šeimininkų vartus įmušė Kriatianas Kučera (12:12) ir Aimas Fiščevas (20:57), o rygiečių gretose pasižymėjo Ralfas Karelis (43:22).

Išvakarėse pirmąsias tarpusavio rungtynes vilniečiai laimėjo po baudinių serijos 2:1 (0:0, 0:0, 1:1, 0:0, 1:0).

„HC Baltica“ vyriausias treneris Dmitrijus Medvedevas liko patenkintas ketveriomis rungtynėmis Latvijoje: „Nepaisant tokio pat, kaip vakar (šeštadienį – BNS) rezultato rungtynių švieslentėje, šiandien (sekmadienį – BNS) komanda sužaidė visiškai kitokias rungtynes. Žaidėjai buvo užtikrinti ir dominavo aikštėje beveik visas 60 minučių. Susirūpinti privertė paskutinis kėlinys, kai teko keisti gynybinę taktiką, tačiau galiausiai viskas baigėsi mums palankiai. Kaip ir vakar, tvirtai sužaidė mūsų vartininkų brigada ir Filipas Luley, kuris laimei išvengė traumų. Ilja Mašencovas taip pat sėkmingai grįžo į žaidimą ir daug atakavo. Eilinį kartą įsitikinome, kad silpnų varžovų nebūna. Komanda po vakarykščio žaidimo padarė išvadas ir nebuvo jokios užuominos į atsainų žaidimą“.

Treneris prisipažino, kad yra patenkintas keturiomis pergalėmis Latvijoje.

„Be abejo, mes laimingi ir patenkinti pergalėmis. Pasimatė reali vaikinų fizinė būklė. Pagal logiką, trečiąsias bei ketvirtąsias rungtynes ir turėjome sužaisti silpniau nei pirmas dvejas, nes jautėsi nuovargis. Tačiau jeigu šeštadienį jis jautėsi, tai sekmadienį komanda vėl atrodė šviežia, kas labai nudžiugino, – kalbėjo D. Medvedevas. – Pūdą druskos jau suvalgėme pirmose rungtynėse su “Juniors„, tad išvados padarytos ir į rungtynes namuose žiūriu optimistiškai“.

Dabar „HC Balticos“ komandos laukia savaitės poilsis, o po to išvyka į Moldovą, kur spalio 2 ir 3 dienomis žais su turnyro autsaidere „Platina Kišiniov“ ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?