Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos ledo ritulio žvaigždė nori grįžti į NHL

Ilja Kovalčiukas norėtų palikti Rusiją ir grįžti į Nacionalinę ledo ritulio lygą (NHL) šią vasarą. Jis tikisi ten žaisti bent kelerius metus.
Ilja Kovalčiukas
Ilja Kovalčiukas / „Scanpix“ nuotr.

Apie tai vienas garsiausių Rusijos ledo ritulininkų pasakė Rusijos sporto kanalui „Mač TV“. „Jei nepabandysiu dar kartą laimėti Stenlio taurės, neatleisiu sau, kai pasensiu“, – sakė I.Kovalčiukas.

Praėjusį mėnesį Pjongčange olimpinį auksą iškovojęs I.Kovalčiukas šiuo metu kovoja dėl KHL titulo Sankt Peterburgo SKA klubo gretose. 34 metų puolėjas planuoja išnagrinėti NHL klubų pasiūlymus vasarą.

I.Kovalčiukas teigė, kad nori pavyti bendražygį Rusijos rinktinėje Pavelą Dačiuką, kuris yra laimėjęs tris svarbiausius titulus: olimpinį aukso medalį, pasaulio čempionato auksą ir Stenlio taurę.

I.Kovalčiukas yra žaidęs NHL aštuonerius metus, bet 2013 m. paliko „New Jersey Devils“ klubą, su kuriuo 2010 m. buvo sudaręs įspūdingą 15 metų 100 mln. dolerių sutartį.

Manoma, kad dar didesnius pinigus 2013 m. pasiūlė Sankt Peterburgo klubas, su kuriuo I.Kovalčiukas dusyk tapo KHL čempionu.

„Scanpix“ nuotr./Ilja Kovalčiukas
„Scanpix“ nuotr./Ilja Kovalčiukas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito