Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svajonės ištirpo: „Balticos“ ledo ritulininkai netikėtai krito MHL aštuntfinalyje

Vilniaus „Balticos“ ledo ritulininkai tapo Rygos „Juniors“ siurprizo auka. Vienintelė Lietuvos komanda žemyninės jaunimo lygos (MHL) B pogrupyje kovas baigė jau aštuntfinalyje.
Rungtynių akimirka
„Balticos“ ledo ritulininkas. / Sportoakimirka.lt
Temos: 1 Ledo ritulys

Apie finalą ir bilietą į aukštesnį – A pogrupį – svajojusi „Baltica“ krito jau pirmajame atkrintamųjų varžybų rate.

Vilniaus klubą, kur kas sėkmingiau rungtyniavusį reguliariajame sezone, eliminavo „Juniors“ ekipa. Ketvirtadienį Rygoje „Juniors“ dar kartą įrodė savo pranašumą 3:2 (0:1, 2:1, 1:0) ir aštuntfinalio seriją laimėjo rezultatu 3:1.

Prie sienos priremta „Baltica“ ketvirtadienį bandė gelbėti sezoną ir po Leonido Kozlovo (15:45) bei Dmitrijaus Popovo (25:31) įvarčių pirmavo 2:0. Visgi per likusį laiką „Juniors“ pasižymėjo triskart ir išplėšė lemiamą tašką serijoje. Nugalėtojams įvarčius mušė Rustamas Begovas (26:19), Deividas Sarkanis (29:32) ir Patrikas Škuratovas (45:46).

Verta pažymėti, jos reguliariajame sezone „Baltica“ finišavo penkta, o „Juniors“ – tik 12-a. Abi ekipos kovėsi Vakarų divizione, kur Vilniaus klubas buvo antras, o Rygos – penktas. Reguliariajame sezone „Baltica“ buvo laimėjusi keturias iš šešių tarpusavio dvikovų.

Tačiau viskas apsivertė aukštyn kojomis atkrintamosiose varžybose. „Baltica“ suklupo jau pirmajame mače – 2:4 – ir prarado namų aikštelės pranašumą. Nors seriją buvo pavykę išlyginti – antras mačas namuose buvo laimėtas 3:1, „Juniors“ savo aikštelėje neklupo – 3:4 ir 2:3.

MHL lygos B pogrupio ketvirtfinalyje „Juniors“ varžysis su Neftekamsko „Batyr“ (Rusija) klubu, kuris aštuntfinalyje užtikrintai 3:0 eliminavo „Klin“ (Rusija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai