Prancūziška dieta

Šios dietos rezultatas: svorio sumažėjimas (per 2 savaites galima netekti iki 8 kilogramų) ir organizmo valymas.
Prancūzijos pasididžiavimas – Eifelio bokštas ir gražios moterys
Prancūzijos pasididžiavimas – Eifelio bokštas ir gražios moterys / Ludwig Favre, Flickr.com
Temos: 1 Dietologas

Kaloringumas: 552 kkal per dieną.

Laikantis prancūziškos dietos svoris greitai krenta dėl mažo suvartojamų kalorijų kiekio. Negalima keisti šios dietos raciono, būtina tiksliai laikytis nurodyto meniu. Prancūziška dieta labai panaši į japonišką. Privaloma atsisakyti cukraus, druskos, duonos ir konditerinių gaminių, vaisių sulčių, alkoholio. Galima vartoti mėsą, kiaušinius, daržoves, vaisius, ruginę duoną.

Ši dieta nėra subalansuota, todėl nerekomenduojama žmonėms, sergantiems lėtinėmis ligomis.

1 diena

Pusryčiai – kava

Pietūs – salotos iš dviejų virtų kiaušinių, vieno pomidoro ir salotų lapų

Vakarienė – salotos iš salotų lapų ir 100 g liesos jautienos

2 diena

Pusryčiai – kava ir skrudinta ruginės duonos riekelė

Pietūs – 100 g virtos jautienos

Vakarienė – salotos iš salotų lapų ir 100 g virtos dešros

3 diena

Pusryčiai – kava ir skrudinta ruginės duonos riekelė

Pietūs – apkepta augaliniame aliejuje viena morka, vienas pomidoras ir vienas mandarinas

Vakarienė – salotos iš dviejų virtų kiaušinių, 100 g virtos dešros ir salotų lapų

4 diena

Pusryčiai – kava ir skrudinta ruginės duonos riekelė

Pietūs –viena šviežia morka, vienas kiaušinis ir 100 g sūrio

Vakarienė – stiklinė neriebaus kefyro ir vaisiai

5 diena

Pusryčiai – šviežia morka ir vienos citrinos sultys

Pietūs –100 g virtos žuvies ir vienas pomidoras

Vakarienė – 100 g virtos jautienos

6 diena

Pusryčiai – kava

Pietūs – salotų lapai ir 100 g virtos vištienos

Vakarienė – 100 g virtos jautienos

7 diena

Pusryčiai – žalioji arbata

Pietūs –100 g virtos jautienos ir vienas apelsinas

Vakarienė – 100 g virtos dešros

8 diena

Pusryčiai – kava

Pietūs – salotos iš dviejų kiaušinių, vieno pomidoro ir salotų lapų

Vakarienė – salotos iš salotų lapų ir 100 g liesos jautienos

9 diena

Pusryčiai – kava ir skrudinta ruginės duonos riekelė

Pietūs – 100 g virtos jautienos

Vakarienė – salotos iš salotų lapų ir 100 g virtos dešros

10 diena

Pusryčiai – kava ir skrudinta ruginės duonos riekelė

Pietūs – apkepta augaliniame aliejuje viena morka, vienas pomidoras ir vienas mandarinas Vakarienė – salotos iš dviejų virtų kiaušinių, 100 g virtos dešros ir salotų lapų

11 diena

Pusryčiai – kava ir skrudinta ruginės duonos riekelė

Pietūs –viena šviežia morka, vienas kiaušinis ir 100 g sūrio

Vakarienė – stiklinė neriebaus kefyro ir vaisiai

12 diena

Pusryčiai – šviežia morka ir vienos citrinos sultys

Pietūs –100 g virtos žuvies ir vienas pomidoras

Vakarienė – 100 g virtos jautienos

13 diena

Pusryčiai – kava

Pietūs – salotų lapai ir 100 g virtos vištienos

Vakarienė – 100 g virtos jautienos

14 diena

Pusryčiai – žalioji arbata

Pietūs –100 g virtos jautienos ir vienas mandarinas

Vakarienė – 100 g virtos dešros

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos