Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
06 16

382 dienų pasninkas: Angusas pasiekė ne tik rekordą, bet ir atsikratė daugiau nei 100 kg

Dauguma žmonių gali išgyventi be maisto bent kelias savaites, o gal net ir ilgiau. Tačiau jei norite numesti svorio, badauti nerekomenduojama – kartu su svorio netekimu kyla rimtas pavojus pakenkti sveikatai ar net mirti. Angusas Barbieris privertė pasaulį susimąstyti, kiek ilgai žmogus gali išgyventi be maisto. 27 metų škotas nieko nevalgė 382 dienas.
Angusas Barbieris
Angusas Barbieris / „Wikimedia Commons“ nuotr.

„Business Insider“ rašo, kad informacijos apie Anguso gydymąsi badu nėra daug – išsamiausia medžiaga yra 1973 m. žurnale „Postgraduate Medical Journal“ paskelbta studija, kurią parengė jo gydytojai ir kurioje aprašoma vyro patirtis.

Tyrimo duomenimis, Angusas 1965 m. atvyko į Dundee karališkąją ligoninę, prašydamas padėti numesti svorio. Gydytojai teigia, kad tuo metu Angusas buvo „labai nutukęs“ ir svėrė 456 svarus (206 kilogramus).

Gydytojai paskyrė jam trumpą, griežtą dietos programą, manydami, kad ji padės numesti svorio, nors nesitikėjo, kad vyras stropiai jos laikysis.

Vis dėlto Angusas buvo pasiryžęs pasiekti savo „idealų svorį“ – 180 svarų (81 kilogramą). Taigi jis ir toliau laikėsi pasninko.

Maisto papildų ir gėrimų meniu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi