Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kretingiškiai išbandė svorį sumažinti be badavimo ir streso

Po visą Lietuvą keliaujantis „ColonWell“ sveikatinimo iššūkių projektas šįkart vyko Kretingoje. Projekto organizatoriams, kaip visada, kliuvo sunki užduotis – iš 300 užsiregistravusiųjų atrinkti vos 30 laimingųjų. Atrinktieji ne tik gavo praktiškos informacijos apie sveikos gyvensenos įpročių formavimąsi, bet ir turėjo galimybę nemokamai išbandyti populiarųjį žarnynui ir lieknėjimui skirtą funkcinį maistą.
Kretingiškiai sužinojo, ką reiškia svorio metimas be badavimo ir streso
Kretingiškiai sužinojo, ką reiškia svorio metimas be badavimo ir streso / „ColonWell“ nuotr.

Dalyviai pasakojo, kad projekto metu juos labiausiai sužavėjo motyvuojanti „ColonWell“ kūrėjo Manto Jakimavičiaus paskaita. Mantas teigia, kad per ilgametę šių renginių praktiką jis jau pastebi malonius pokyčius:

„Jei prieš 10 metų žmonės į projektą ateidavo tiesiog norėdami numesti svorio, tai dabar vis daugiau dalyvių siekia sustiprinti savo sveikatą, išspręsti žarnyno problemas ir tik tada galvoja apie dailesnes kūno linijas. Džiugu matyti dalyvių akis, kai jie supranta, kad svorį visam laikui galima numesti be badavimo ir streso.“

60 metų verslininkė Irena: „Be didelių pastangų ir badavimo kas savaitę numesdavau po 1 kilogramą“

„Ilgą laiką svoris pamažu augo, o žarnyno veikla ėmė streikuoti. Pavalgius pūsdavo pilvą ir imdavo mieguistumas. Apie „ColonWell“ žinojau jau seniai, bet vis nesiryžau išbandyti, tad projektas Kretingoje buvo puiki proga tai padaryti. Jau po pirmosios projekto paskaitos išgėriau preparatą ir ryte pasijaučiau geriau. Buvau saldumynų mėgėja, kuri vietoj pietų galėjo suvalgyti pyragą, tačiau projekto metu pavyko atsisakyti saldumynų. Dabar mano geriausias desertas – juoda duona su sviestu. Nebeliko noro užkandžiauti, nes visą dieną jaučiuosi soti. Projekto metu kas savaitę numesdavau apytiksliai po 1 kilogramą, tad iš viso numečiau net 8 kilogramus! Šie pasiekimai vyko be didelių pastangų ir badavimo. Didžiausias mano laimėjimas – savijautos pagerėjimas. Dabar aš tiesiog skrendu, nes turiu daug jėgų. Draugės sako, kad pagal energijos kiekį atrodau it trisdešimtmetė. Toliau žadu vartoti preparatą, nes jis man padėjo susidėlioti aiškią maitinimosi rutiną. Šis produktas tikrai yra veiksmingas, net ir skeptikė mano dukra dabar vartoja ir džiaugiasi rezultatais. Norėkite, užsispirkite ir Jūsų pokyčiai ateis, jei ne už dienos, tai už mėnesio.“ Irenos įspūdžius galite stebėti čia.

„ColonWell“ nuotr./„ColonWell“ sveikatingumo iššūkių projeko dalyvė Irena
„ColonWell“ nuotr./„ColonWell“ sveikatingumo iššūkių projeko dalyvė Irena

41 metų informatikas Evaldas: „Numečiau 6 kilogramus, kurie net ir po tingių atostogų negrįžta atgal“

„Atėjau į projektą paskatintas kardiologo, kuris konstatavo, jog norint išvengti rimtų širdies problemų, turiu numesti svorio. Anksčiau esu bandęs laikytis ketogeninės mitybos dietos, turėjau trenerio sudarytą maitinimosi planą, tačiau visas numestas svoris sugrįždavo su kaupu. Tačiau pradėjus vartoti „ColonWell“ ir laikytis sveikos gyvensenos rekomendacijų, pastebėjau, kad susitvarkė tuštinimosi procesai. Ypač patiko, kad vakare išgėrus preparato, nebenorėdavau užkandžiauti. Mano gyvensenoje niekas drastiškai nepasikeitė. Vartojau tą patį maistą, nes saldumynų ir miltinių produktų jau buvau atsisakęs anksčiau. Atsižvelgęs į rekomendacijas, pradėjau vaikščioti nebe vakarais, o rytais. Didžiausias gyvensenos pokytis – protarpinio badavimo laikymasis, kuomet pirmas mano valgymas buvo 12 valandą, o paskutinis - 20 valandą. Ir tai padaryti lengviau vartojant funkcinį maistą. Per projektą numečiau 6 kilogramus. Bet didžiausias mano laimėjimas yra tai, kad numesti kilogramai negrįžta atgal net ir po tingių atostogų. Džiugina, kad sporto klube padarius kūno masės vertinimą, gavau atsakymą „atletiškas“. Šį produktą vartosiu ir toliau, nes siekiu numesti dar 3 kilogramus. Kai paskaičiuoju, kiek pinigų išleisdavau nereikalingiems užkandžiams, šio produkto kaina tampa juokinga. Visiems rekomenduoju nenuleisti rankų ir vadovautis principu „click and try“. Dalyvaudami projekte Jūs ne tik numesite perteklinį svorį, bet ir susitvarkysite žarnyno veiklą.“ Evaldo patirtį galite pamatyti čia.

„ColonWell“ nuotr./„ColonWell“ sveikatingumo iššūkių projeko dalyvė Evaldas
„ColonWell“ nuotr./„ColonWell“ sveikatingumo iššūkių projeko dalyvė Evaldas

56 metų buhalterė Daiva: „Lėtai ir gražiai numečiau 4 kilogramus“

„Perskaičiau motyvuojančią knygą ir supratau, kad turiu keisti savo gyvenseną. Norėjau pradėti nuo žarnyno išvalymo ir taip atsiradau projekte Kretingoje. Diskomfortą kėlė pilvo pūtimas ir vidurių užkietėjimas. Šis produktas man nebuvo naujiena, nes esu jį vartojusi prieš porą metų, tačiau tada tai dariau ne pagal rekomendacijas. Išgirdus „ColonWell“ kūrėjo Manto Jakimavičiaus paskaitą, iškart supratau, kad patekau ten, kur ir turiu būti. Į galvą įsidėjau galybę motyvuojančių frazių ir supratimą, kad žarnynas – antrosios mūsų smegenys. Pradėjus vartoti preparatą, iš pradžių jaučiau suintensyvėjusį pilvo pūtimą, tačiau po 3 savaičių jis baigėsi ir ėmiau jaustis vis geriau. Taip pamažu dingo poreikis valgyti saldumynus ir ėmiau gerti daugiau vandens. Didelių pokyčių maisto racione nebuvo, nes miltinių produktų nevalgiau, tačiau pagaliau pavyko atsisakyti saldumynų. Džiaugiuosi, kad projekto metu susitvarkė žarnyno veikla ir ėmiau reguliariai tuštintis. Per projektą lėtai ir gražiai numečiau 4 kilogramus. Nenorėjau greitai numesti daug svorio ir matyti, kaip suglemba mano oda. Padaugėjo energijos, tad kasdien noriu aktyvių veiklų, nes jaučiuosi it ant sparnų. Toliau vartosiu šį preparatą ir bandysiu tobulinti gyvensenos įpročius. Malonu, kad mano pokyčius pastebėjo draugės, kurios negailėjo komplimentų. Visiems rekomenduoju išbandyti šį produktą, tik prieš tai svarbu susitvarkyti mintis galvoje ir apsišarvuoti kantrybe, siekiant savų rezultatų.“ Daivos įspūdžius galite pamatyti čia.

„ColonWell“ nuotr./„ColonWell“ sveikatingumo iššūkių projeko dalyvė Daiva
„ColonWell“ nuotr./„ColonWell“ sveikatingumo iššūkių projeko dalyvė Daiva

Bandėte mesti svorį, tačiau jis grįžo su kaupu? Ugdykite sveikus gyvenimo įpročius kartu su „ColonWell“ ir taip ne tik padailinsite kūno linijas, bet ir išspręsite žarnyno problemas. Konsultuokitės su mūsų komanda ir pamirškite savo baimes. Daugiau informacijos, patarimų bei registraciją į projektus Tavo mieste rasite www.colonwell.lt ar „ColonWell“ „Facebook’o“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas