Svarbu: keičiasi patekimas į dalį Santaros klinikų korpusų, dėl statybų bus uždaryta dalis įėjimų

Santarų klinikos praneša, jog 2024 m. spalio 30 d. pradedamos dviejų naujų korpusų statybos priešais B korpusą bei P ir E korpusus (Santariškių g. 2), todėl keičiasi patekimas į A, B, C ir D korpusus. Atvykus nuo Santariškių g., kviečiame rinktis Planinės hospitalizacijos bei Konsultacijų poliklinikos įėjimus.
Santaros klinikos / BNS nuotr.
Santaros klinikos / BNS nuotr.

Įėjimas į Konsultacijų poliklinikos korpusą nesikeičia.

Į D korpusą galima patekti tiesiai iš lauko (jeigu nereikia drabužinės viršutiniams rūbams palikti) arba pasirinkus Planinės hospitalizacijos įėjimą.

Atvykstantys nuo Molėtų plento ar palikę automobilį P9 aikštelėje, gali rinktis įėjimą į F korpusą, kuris galerija sujungtas su E korpusu, o iš čia patekti į A, B, C ir D korpusus.

Kviečiame statybų laikotarpiu vykstant į Santaros klinikas nusimatyti daugiau laiko kelionei ir iš anksto atidžiai susipažinti su schema, kurioje nurodomi visi galimi įėjimai į skirtingus klinikų korpusus. Schemoje nurodyti kiekviename korpuse esantys skyriai bei padaliniai.

Norime atkreipti dėmesį, jog tiems, kam būtina trumpam (iki 15 min.) įvažiuoti į teritoriją pro 1-ąjį apsaugos postą (taksi, išleisti pacientą prie Priėmimo-skubios pagalbos skyriaus, atvežtą reabilitacijai, dializei ir pan.), įvažiavimo tvarka nesikeičia. Prie P korpuso esančios parkavimo aikštelės dalis bus skirta tik neįgaliesiems.

Schemoje raudona spalva pažymėti įėjimai iš lauko, o melsva punktyrine linija – galimi vidiniai susisiekimai tarp korpusų.

Pagrindinės drabužinės yra B, P ir F korpusuose.

INFORMACIJA PACIENTAMS IR LANKYTOJAMS
INFORMACIJA PACIENTAMS IR LANKYTOJAMS

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento