Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 13

Už dantis sumokėjo tūkstančius, bet jie iškrito: teisininkė ir odontologė patarė, ką daryti

„Esu neviltyje. Atrodo, kad visus metus dirbu tik dėl dantų ir vis tiek vis vaikštau be vieno ar kito priekinio danties“. Taip savo gyvenimą šiuo metu apibūdina Aušra (pavardė redakcijai žinoma – 15min). Jos istoriją apie vos po mėnesio nuo sudėjimo iškritusias dantų laminates portalas jau aprašė. Tačiau tuo viskas nesibaigė.  
Nuotraukoje užfiksuotos dantų problemos, kilusios skaitytojai Aušrai
Nuotraukoje užfiksuotos dantų problemos, kilusios skaitytojai Aušrai / Asmeninė nuotr.

Patikėjusi paslaugą atlikusios gydytojos odontologės geranoriškumu, moteris ir toliau pas ją lankėsi, mokėjo už odontologines paslaugas, kurių prireikė dėl iškritusių laminačių. Vis dėlto dabar sako suprantanti, kad laikas kreiptis dėl žalos atlyginimo. 

„Jau kitai odontologijos klinikai sumokėjau beveik 1000 eurų už tvarkymą ir laikiną „tiltą“. O rudenį dar bus beveik 2000 eurų – tiek kainuos „nauji dantys – trijų priekinių dantų tiltas“. Sudėjus šią sumą ir pernai už laminates sumokėtus beveik 5000 eurų, galiu pasakyti, kad mašina man tiek kainavo“, – atvirai kalbėjo pašnekovė. Pagal galiojančią tvarką dėl nekokybiškai patirtų paslaugų ji pateikė skundą gydymo įstaigai – Kėdainiuose esančiai Senajai odontologijos klinikai. 

Atsakymo į skundą terminas – 20 darbo dienų, baigėsi liepos 10 dieną, bet iš gydytojos jokio oficialaus atsakymo nesulaukė. Iki šiol negrąžinti ir prašomi pinigai.

Skunde, kuriuo pacientė pasidalino ir su portalu, rašoma, kad 2023 m. liepos–rugpjūčio mėnesiais gydytoja odontologė įklijavo 9  viršutinių dantų laminates.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas