Jums reikės:
Sūdytos lašišos, varškės, krapų, sūrio, salotų lapų papuošti.
Kaip gaminti?
Į varškę išspaudžiame česnako, dedame druskos, krapų, įtarkuojame sūrio smulkia tarka, tada dedame šaukštą grietinės, šaukštą majonezo. Reikia viską gerai išsukti ar išplakti. Imame mažą salotinę arba kokią kitą formą ir apdedame plonai pjaustytos lašišos gabaliukais dugną ir kraštus.
Dedame masę varškės į vidų ir gerai paspaudžiame, ant viršaus – vėl lašišos gabaliukų. Palaikome šaldytuve, kad masė sustingtų. Apverčiame.
„Formas galima naudoti įvairias, tiks ir keksiukų formelės. Į varškės masę galima pripjaustyti lašišos gabaliukų“, – laiške rašo 15min.lt skaitytoja Galina.
Skanaus!
Gal ir jūs žinote, ką gardaus galima būtų pasigaminti per Valentino dieną? Jūsų laiškų su receptais bei kulinarinių šedevrų nuotraukomis laukiame el. paštu valentinas@15min.lt.