Jums reikės:
200 g sviesto,
1 stikl. cukraus,
1 stikl.miltų,
4 kiaušinių,
1 šaukšt. kepimo miltelių,
citrinos (mums reiks tik nutarkuot žievelę),
1 saujos razinų,
šaukštelio kakavos miltelių.
Kaip pasigaminti?
Sviestą išsukam su cukrumi ir kiaušinių tryniais iki baltos masės. Tada suberiam miltus, kepimo miltelius, razinas, citrinos žievelę (galima apsieit ir be to). Atskirai išplakam gerai atšaldytus baltymus. Viską sumaišome. Tešlą padalijame pusiau ir į vieną dalį įberiam kakavos miltelių. Pilam
sluoksniais į sviestu pateptą skardą ar kekso formą ir kepam iš anksto įkaitintoj orkaitėj apie 35-45 min. Iškepusį keksą supjaustom ir gražiai paserviruojam.
Skanaus!