Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 04 26

Mokinių futbolo turnyras – Lietuvos nusipelniusiam treneriui B. M. Sebeckiui atminti

Balandžio 20 d. Telšių sporto ir rekreacijos centre vyko Lietuvos nusipelniusio trenerio Benjamino Mindaugo Sebeckio atminimo vaikų gimusių 2003 m. ir jaunesni salės futbolo...

Balandžio 20 d. Telšių sporto ir rekreacijos centre vyko Lietuvos nusipelniusio trenerio Benjamino Mindaugo Sebeckio atminimo vaikų gimusių 2003 m. ir jaunesni salės futbolo turnyras. Turnyre dalyvavo komandos iš Telšių, Mažeikių, Kretingos, Naujosios Akmenės.

Komandos žaidė rato sistema, vienas kėlinukas po 20 min. ir iš viso buvo sužaista 10 rungtynių.
Pirmieji kovas aikštelėje pradėjo Telšių SRC pirmoji ir antroji komanda. Šiose varžybose rezultatu 4:0 pergalę šventė Telšių SRC pirmoji komanda.

Antroje dvikovoje susitiko Kretingos SM ir Mažeikių FK „Atmosfera“ komandos, kur rezultatu 5:2 pergalę šventė Kretingos SM auklėtiniai.

Trečiose varžybose susitiko Telšių SRC-1 komanda ir Naujosios Akmenės SC komandos. Po atkaklios kovos rezultatu 2:1 pergalę šventė Telšių SRC-1 komanda.

Ketvirtoje dvikovoje susitiko jau prieš tai minėtos komandos Telšių SRC-2 ir Mažeikių FK „Atmosfera“. Šiose varžybose labiau sėkmė nusišypsojo Mažeikių komandai, kurie įveikė savo varžovus rezultatu 1:0.
Sekančiose varžybose susitiko Kretingos SM ir N. Akmenės SC komandos. Šiose varžybose pergalę rezultatu 3:1 šventė Kretingos SM.

Šeštose varžybose susitiko Telšių SRC-1 ir Mažeikių FK „Atmosfera“ komandos. Telšių komanda  varžybose nepasigailėjo savo varžovų ir sutriuškino gan solidžiu skirtumu 7:1.

Septintoje dvikovoje susitiko Telšių SRC-2 ir Kretingos SM komandos. Šiose varžybose vėl pranašesni buvo Kretingos SM auklėtiniai, kurie įveikė savo varžovus rezultatu 4:0.

Aštuntoje dvikovoje susitiko N. Akmenės SC ir Mažeikių FK „Atmosfera“ komandos. N. Akmenės Deja Mažeikių komanda nesugebėjo pasipriešinti savo varžovams ir pralaimėjo varžybas rezultatu 4:2.

Devintoje dvikovoje susitiko dar nė vieno pralaimėjimo nepatyrusios Telšių SRC-1 ir Kretingos SC komandos. Deja šiose varžybose varžovai nesugebėjo pasipriešinti Telšių komandai ir pralaimėjo varžybas rezultatu 4:0. Po šių varžybų paaiškėjo, kad turnyre antri liko Kretingos SC komanda, o šio turnyro šeimininkai Telšių SRC-1 komanda tapo nugalėtojais.

Paskutinėse varžybose susitiko Telšių SRC-2 ir N. Akmenės SC komandos. Šioje dvikovoje pranašesni buvo N. Akmenės SC komanda, kur rezultatu 3:1 įveikė savo varžovus ir turnyre iškovojo 3-ąją vietą.

Po šių varžybų vyko uždarymas, kur Turnyro vyr. teisėjas Vijūnas Vasiliauskas ir Telšių sporto ir rekreacijos centro direktorius Juozas Simanauskas nugalėtojus ir prizininkus apdovanojo Telšių sporto ir rekreacijos centro taurėmis bei medaliais. Telšių apskrities futbolo federacijos prizais buvo apdovanoti geriausi komandos žaidėjai, vartininkas, rezultatyviausi žaidėjai, kuriais tapo Edvinas Girčys (Kretingos SM) ir Domantas Šluta (Telšių SRC).

Turnyro organizatoriai dėkoja Telšių sporto ir rekreacijos centrui, Telšių apskrities futbolo federacijai, už pagalbą bei paramą pravedant turnyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas