Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 05 21

Pirmose „Autoplius Fast Lap“ lenktynėse virė įnirtinga kova

Šeštadienį, gegužės 18 d., startavo pirmasis 2013 metų „Autoplius Fast Lap“ lenktynių etapas. Puikus saulėtas oras, begalė lenktyninių automobilių, įspūdingi driftcar‘ai, būrys...

Šeštadienį, gegužės 18 d., startavo pirmasis 2013 metų „Autoplius Fast Lap“ lenktynių etapas. Puikus saulėtas oras, begalė lenktyninių automobilių, įspūdingi driftcar‘ai, būrys stilingų bei akis traukiančių automobilių, ilgakojės gražuolės, kreipusios į save fotografų dėmesį, ir begalė žiūrovų susirinko į Kačerginės „Nemuno žiedą“ puikiai praleisti laiką ir pasigrožėti bekompromisinėmis sportininkų kovomis, kurias atgaivino, bet tuo pačiu ir nutraukė didelis pliūpsnis pavasariško lietaus.

Staiga užėjęs lietus privertė lenktynininkus palikti trasą, o žiūrovus bėgti ir slėptis palapinėse ar automobiliuose. Šių kovų nugalėtojai buvo paskelbti pagal pirmąsias „Race“ lenktynes ir „Time Attack“ grupių važiavimų rezultatus.

Taigi „Time Attack“ lenktynių nugalėtoju tapo Jonas Poškus su „Mitsubishi Lancer EVO VIII“. Jo geriausias laikas 1 min. 18.645 sek. Antras buvo svečias iš Latvijos Mareks Matvejevs su „Lotus Exige“, jam iki pergalės pritrūko 0.455 sek. Trečias liko Gediminas Bilinskas su „BMW E30”. Jis lyderiui pralošė 2.510 sek.

Pirmosios „Race“ lenktynės žiūrovams padovanojo puikią intriguojančią kovą, gaila, kad išvysti antrųjų neleido lietus.

Vos ne po kiekvieno lenktynių rato tekdavo aiktelėti finišo tiesiojoje išvydus jau kitą lyderį, kuriam į nugarą smarkiai kvėpuodavo labai greiti varžovai.

Vytą Bilinską iš kovos dėl pirmosios pozicijos eliminavo technikos gedimas, o Andrius Firantas paskutiniame rate itin pasistengė ir su savo „Honda S2000” aplenkė Gedimino Bilinsko „BMW E30”.

Trečią vietą užėmė Mindaugas Rickevičius su „BMW 330”, o ketvirtas liko įspūdingai važiavęs Gytis Vaitulionis su „Subaru Impreza“.

Daugiau „Autoplius Fast Lap“ lenktynių pirmo etapo nuotraukų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas