Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 05 06

Trakų mieste „General Financing Trakų pusmaratonio“ metu bus ribojamas eismas

Šių metų gegužės 12 d. Trakuose įvyks tarptautinės bėgimo varžybos „General Financing Trakų pusmaratonis“, kuriame dalyvaus apie 1500 dalyvių iš daugiau kaip 10 pasaulio valstybių...

Šių metų gegužės 12 d. Trakuose įvyks tarptautinės bėgimo varžybos „General Financing Trakų pusmaratonis“, kuriame dalyvaus apie 1500 dalyvių iš daugiau kaip 10 pasaulio valstybių. Renginio pradžia 10.00 val.

Dėl šio renginio kai kuriose Trakų miesto gatvėse nuo 7.00 val. iki 15.30 val. bus ribojamas eismas. Todėl prašytume miesto gyventojų, kurie planuoja tą dieną išvykti į kelionę nuosavu transportu, iš anksto pasirūpinti savo transporto priemonės išvykimo galimybėmis.

Varžybų trasa – Trakų g. (iki gaisrinės), Karaimų g., Vytauto g., Sodų g., Birutės g., Lukos ir Galvės ežerų pakrantės dviračių takas, Karaimų g. Varžybų starto ir finišo vieta - apžvalgos aikštelėje ties pilimi.

Trakų rajono policija bei renginio organizatoriai renginio dalyviams bei žiūrovams siūlo atvykti į Trakus nuo Vievio pusės (nuo greitkelio Vilnius-Kaunas). Automobilius parkuoti tik leistinose vietose bei rekomenduojamose parkavimo aikštelėse.

Registracija į renginį rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas