Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 03 25

Trakų pusmaratonyje kilometro distanciją bėgs ir vaikai

Ar meškiuko baidosi vaikai?, – iškilo vieną dieną klausimas meškiukui. Kažin… Prisiminus, kiek įvairių personažų sukurta apie šį gyvūną, tai vaikai tikrai neturėtų bijoti meš...
Temos: 1 Vaikai

Ar meškiuko baidosi vaikai?, – iškilo vieną dieną klausimas meškiukui. Kažin…

Prisiminus, kiek įvairių personažų sukurta apie šį gyvūną, tai vaikai tikrai neturėtų bijoti meškiuko, meškino, meškos, meškiaus… Jei prisiminsime animaciją, tai prieš akis išdygsta “Mikė Pūkuotukas”, “Meškiukas Tedis”, “Meškiukas Jogis” knygose “Rudnosiukas”, saldainiai guminukai ir šokoladiniai, sausainių formelės ir t.t. Taigi galima drąsiai teigti, kad vaikams tai patinka.

Ne už kalnų gegužės 12 diena – “General Financing Trakų pusmaratonis”, o jame – ir 1 km bėgimas vaikams. Birželio 8-9 dienomis Trakų miesto šventė, o joje taip pat – bėgimas vaikams... O kur meškiuko personažas??? Na, gal bus, jei ne šiais metais, tai kitais – ir ne personažuose esmė, o renginių kiekyje – jų vaikams niekada nebus per daug! Taigi – gegužės 25 dieną dar vienas renginys Trakuose! Pirmasis Lietuvos mokyklų mokinių festivalis „Vaikų lengvoji atletika 2013“. Meškiukas šią žiemą nesnaudė, aplėkė nemažai Lietuvos rajonų (Lazdijų, Varėnos, Trakų, Švenčionių, Klaipėdos, Elektrėnų kraštą) supažindino mokytojus su Tarptautinės lengvosios atletikos federacijos projektu „Vaikų lengvoji atletika“ ir, kad žinios nepasimirštų, reikalingas renginys. Šiais metais jis nebus grandiozinis, bet kasmet tikimasi vis didesnio populiarumo ir dalyvių skaičiaus. Vaikams bus linksma ir naudinga pasivaržyti žaismingose estafetėse, išbandyti neįprastas rungtis ir inventorių.

O kol  Lietuvos nedžiugina nei kalendorinis, nei astronominis pavasaris, kad meškiukas nebūtų per daug diktas, tai kedus iš sandėliuko, šiltą aprangą – būtinai ir į Trakų pusmaratonio trasą! Iki starto liko tik 7 savaitės!!!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas