Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

K.Navickas: kokybiškesniam bendradarbiavimui su socialiniais partneriais – ministerijos kolegija

Žemės ūkio ministras Kęstutis Navickas steigia kolegiją glaudesniam dialogui su žemdirbiais. Ministerijos kolegija – patariamoji institucija, kurią sudarys skėtinės žemdirbių ir viena aplinkosaugos asociacija, mokslo atstovai ir ministro politinė komanda. Šiame formate tikimasi kokybiškesnių diskusijų dėl strateginių klausimų, rašoma ŽŪM pranešime spaudau.
Kęstutis Navickas
Kęstutis Navickas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Akivaizdu, kad šiuo metu ne visada suprantame vieni kitus, todėl reikia naujų bendravimo formų, padedančių dalykiškai spręsti probleminius klausimus, kurių žemės ūkio srityje yra ir iškils.

Turime aptarti investicijų kryptis, prioritetus, ES paramos ir kitų taisyklių tobulinimo, kaimo plėtros, finansinių instrumentų, žemės įsigijimo ir kitus klausimus, kurie aktualūs visai ūkininkų bendruomenei.

Tikiuosi, kad tai bus kokybinis postūmis geresniam vieni kitų supratimui, laiko veltui neleisime“, – sako žemės ūkio ministras K.Navickas.

Pirmąjį Žemės ūkio ministerijos kolegijos susitikimą planuojama surengti dar šį mėnesį. Į svarbių klausimų svarstymą taip pat bus įtraukti kompetentingi Žemės ūkio ministerijos, ūkininkų organizacijų ir kitų susijusių institucijų specialistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas