2017 m., palyginti su 2016 m., paukštienos gamyba (neįskaitant subproduktų) išaugo 19 proc., nes buvo daugiau papjauta paukščių. Dėl sumažėjusio paskerstų galvijų ir kiaulių skaičiaus, 3 proc. mažiau buvo gauta ir galvijų, ir kiaulių skerdenos (neįskaitant subproduktų). 2017 m. vidutinis paskersto galvijo svoris buvo 247 kg (2016 m. – 240), paskerstos kiaulės – 82 kg (2016 m. – 83 kg).
Pieno primilžis ūkininkų ir šeimos ūkiuose bei žemės ūkio bendrovėse ir įmonėse 2017 m., palyginti su 2016 m., sumažėjo 4 proc. Pieno primilžio mažėjimui įtakos turėjo mažesnis melžiamų karvių skaičius (2018 m. sausio 1 d., palyginti su 2017 m. sausio 1 d., jų skaičius sumažėjo 5 proc.).
2017 m. į kitas šalis išvežta 337,8 tūkst. gyvų kiaulių (9 proc. daugiau nei 2016 m.) ir 97,5 tūkst. gyvų veršelių (7 proc. mažiau nei 2016 m.).
2017 m. vienam šalies gyventojui vidutiniškai buvo pagaminta 88 kg mėsos skerdenos (neįskaitant subproduktų), tai 7 kg daugiau nei 2016 m. Iš jos kiauliena sudarė 25 kg, tai 1 kg mažiau negu 2016 m. Pieno vienam šalies gyventojui vidutiniškai buvo pagaminta 555 kg, arba 12 kg mažiau nei 2016 m., kiaušinių – 258, arba 17 kiaušinių mažiau. Palyginimui: Latvijoje vienam gyventojui 2017 m. buvo pagaminta 47 kg mėsos, 516 kg pieno, 413 kiaušinių, Estijoje – atitinkamai 57 kg, 600 kg ir 157 kiaušiniai.
2018 m. sausio 1 d. duomenimis, palyginti su 2017 m. sausio 1 d. duomenimis, padidėjo auginamų ožkų, avių ir paukščių skaičius (atitinkamai 7, 4 ir 3 proc.), bet 8 proc. sumažėjo kiaulių ir 3 proc. – galvijų skaičius.