Dešimt mokslininkų – aštuoni Europos mokslinių tyrimų ekspertai ir du Roslin instituto (Jungtinė Karalystė) tyrėjai, analizavo, ar karvės pieno baltymams alergiški žmonės, kaip pakaitalą, gali naudoti ožkos pieną ir jo produktus. Remiantis atliktų tyrimų rezultatais, galima teigti, kad buvo surasta alternatyva alergiškiems žmonėms. Paaiškėjo, jog karvės pieno baltymams alergiški asmenys gali vartoti ožkos pieną, nebijant jokių alerginių reakcijų.
Taip pat projekto metu buvo atliekami bandymai, siekiant išsaugoti gyvūnų genetinius ištekslius, kad ir būsimų palikuonių produktyvumas bei visi kiti parametrai neprastėtų.
Pasak mokslininkų, projekto tikslas įgyvendintas su kaupu, buvo ištirta tai, kas daugeliui žmonių palengvins gyvenimą, taip pat padės išsaugoti ūkyje auginamų gyvūnų genetinius išteklius. O visa tai, sustiprint Europos tyrinėjimų infrastruktūrą.