Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Skaudi netektis: mirė jaunas Kėdainių krašto ūkininkas Dainius Sabulis

Savaitgalį ūkininkų bendruomenę pasiekė skaudi žinia, kad Anapilin per nelaimingą atsitikimą iškeliavo vienas aktyviausių Kėdainių krašto ūkininkų – Dainius Sabulis (1992-2024), praneša portalas agrobite.lt.
Žvakė
Žvakė / 123RF.com nuotr.

„Tai didžiulė ir skaudi netektis ne tik šeimai, artimiesiems, bet ir visai ūkininkų bendruomenei“, – portalas cituoja Lietuvos grūdų augintojų asociacijos LGAA vadovą Aušrį Macijauską.

LGAA vadovas velionį apibūdina buvusį labai aktyviu – vieną kadenciją jis buvo Kėdainių krašto ūkininkų sąjungos pirmininku.

„Ir jam esant gyvam, mes, vyresnės kartos ūkininkai, džiaugėmės, kad kaime lieka jauni žmonės. Buvo superaktyvus žmogus. Visą laiką pagelbėdavo. Jeigu reikėdavo kam pagalbos ar patarimo, visad suteikdavo. Viską mokėjo ir viską žinojo. Tad mūsų bendruomenei D.Sabulio netektis yra neapsakomas liūdesys“, – velionį apibūdino A.Macijauskas.

Žinia pirmadienio ryte paskelbta feisbuko grupėje „Agro žmonės“.

„Dainius iškeliavo palikęs ryškų pėdsaką jį pažinojusiųjų gyvenimuose. Ryžtinga kovotojo dvasia ir neblėstantis pozityvas įkvėpė bei išmokė kovoti, nepasiduoti, palaikyti vieniems kitus ir „jeigu daryt tai daryt“ iki galo“, – šioje grupėje taip apibūdinamas velionis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas