Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

9 garsūs žmonės – dideli automobilių entuziastai

Gerbėjai juos žino kaip aktorius, sportininkus ar kitų profesijų televizijoje dažnai matomus žmones. Tačiau mažai kam žinoma, kad žemiau išvardyti žmonės – dideli automobilių ir autosporto gerbėjai.
Rowanas Atkinsonas
Rowanas Atkinsonas / „Scanpix“ nuotr.

Rowanas Atkinsonas

Britas pasaulyje geriausiai žinomas būtent dėl pono Byno vaidmens, tačiau jo turto deklaracijoje aukštą vietą užimtų automobiliai – R.Atkinsonas juos kolekcionuoja, o kartais ir dalyvauja lenktynėse. Savo sugebėjimus jis įrodė prieš kelerius metus dalyvaudamas „Top Gear“ laidoje, kur tapo greičiausiu „sąžiningai įkainoto automobilio“ vairuotoju.

Vis tik geriausiai žinomas brito nuotykis prie vairo – dukart sudaužytas „McLaren F1“.

VIDEO: Rowanas Atkinsonas „Top Gear“ laidoje

Joe Bidenas

JAV viceprezidentas yra didelis „Chevrolet Corvette“ fanas. Praėjusiais metais plačiai nuskambėjo jo kalba, kurioje J.Bidenas „Corvette“ pavadino geresniais automobiliais nei „Porsche“, o pats turi 1967-ųjų sportišką „Chevrolet“ kupė.

Johnas Cena

Šis vyras yra žinomas daugelyje sričių: jis ne tik profesionalus imtynininkas, bet ir repo dainininkas bei automobilių kolekcininkas. Jo garaže stovi ir kartais į dienos šviesą yra ištraukiami tokie modeliai kaip 1969-ųjų „Chevrolet Camaro COPO“, 1970-ųjų „Pontiac GTO Judge“ ar 1970-ųjų „Plymouth Superbird“.

Jeffas Dunhamas

Vienas geriausiai pasaulyje žinomų pilvakalbių turi aistrą išskirtiniams automobiliams. Jis turi kelias dešimtis įvairiausių automobilių: nuo „betmobilio“ iki istorinio „Morgan“.

VIDEO: Jeffo Dunhamo automobilių garažas

Billy Gibbonsas

Žurnalas „Rolling stone“ B.Gibbonsą įvertino 32-a vieta geriausių visų laikų gitaristų šimtuke. Tarp automobilių kolekcininkų jis turbūt nebūtų taip aukštai, tačiau antrai didžiausiai savo aistrai, automobiliams, jis netgi yra parašęs knygą.

Billas Goldbergas

Buvęs profesionalus amerikietiškojo futbolo žaidėjas vėliau pasiekė karjeros aukštumų imtynėse, o antroji jo gyvenimo aistra – automobiliai. Šeimoje jis ne vienas toks – didžiulė benzingalvė yra ir jo žmona. Šeimynėlė turi ne vieną „muscle car“ egzempliorių, o pats B.Goldbergas neretai dalyvauja lenktynėse.

VIDEO: Billas Goldbergas kalba apie „Pontiac Trans-AM“

Brianas Johnsonas

Pagrindinis AC/DC dainininkas geriausiai žinomas dėl ilgamečio buvimo scenoje ir stulbinančių pasiekimų muzikos pasaulyje. Jis yra dalyvavęs 24 valandų „Daytona“ lenktynėse, „Goodwood“ varžybose ir netgi vedė laidą „Cars that rock with Brian Johnson“.

VIDEO: Brianas Johnsonas „Goodwood“ lenktynėse

Davidas Lettermanas

Ilgiausiai pasaulyje transliuojamos vakaro laidos vedėjo vardas dažniausiai asocijuojamas su televizija bei humoru. Be to, D.Lettermanas gali pasigirti kaip vienas didžiausių „Ferrari“ mėgėjų – jo asmeninėje kolekcijoje yra net 10 žirgo geltoname fone logotipą turinčių automobilių. Be to, jis yra vienas iš „IndyCar“ komandos „Rahal Letterman Lanigan Racing“ savininkų.

CJ Wilsonas

2005-aisiais pradėjęs karjerą aukščiausioje JAV beisbolo lygoje, jis iki šiandien išliko šios srities profesionalu. Tačiau CJ Wilsonas gerai žino, ką veiks baigęs karjerą: jis turi savo automobilių sporto komandą, kasdien važinėja „McLaren P1“ ar „McLaren 675 LT“ automobiliais bei turi „Mazda“ automobilių pardavimo atstovybę.

VIDEO: CJ Wilsonas apie automobilius, beisbolą ir savo verslą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito