Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atnaujinta „CUPRA Ateca“ – išbandytas CUPRA galingų automobilių receptas

„CUPRA Ateca“ buvo pirmasis automobilis, pažymėtas galingų sportiškų automobilių prekiniu ženklu CUPRA. „CUPRA Ateca“ turi viską – tikslumą, sportiškumą, praktiškumą ir patrauklų dizainą. Dabar pirkėjams siūlomos dar ryškesnės šios savybės.
CUPRA Ateca facelift
CUPRA Ateca facelift / CUPRA nuotr.

Gausybė papildymų ir patobulinimų neabejotinai didina automobilio patrauklumą. Dabar yra galimybė vairuoti automobilį, turintį visą SUV praktiškumą ir tradicinio galingo sportiško automobilio vairavimo ir valdymo savybes. Tai automobilis, atitinkantis šiuolaikišką gyvenimo būdą ir nereikalaujantis jokių kompromisų.

„CUPRA Ateca“ sukurta siekiant papildyti kompaktiškų SUV segmentą galingu automobiliu. Dinamiškas, greitas ir galingas naujasis „CUPRA Ateca“ visiškai atitinka CUPRA prekės ženklo dvasią, o tuo pačiu dar geriau išpildo naujus vis reiklesnės rinkos lūkesčius,“ sako įmonės „CUPRA Baltics“ marketingo vadovė Kerli Maro.

Aukščiausio lygio standartinė įranga, įskaitant sportines sėdynes, 19 colių CUPRA lengvojo lydinio ratlankius, adaptyvią pakabą ir su greičiu susietą vairo stiprintuvo valdymą, yra svarbiausi „CUPRA Ateca“ akcentai.

Gausybė pasirenkamųjų variantų, nuo naujos lietų ratlankių gamos, spalvų, salono apdailos, naujojo CUPRA vairo su variklio užvedimo ir CUPRA važiavimo režimo pasirinkimo mygtukais, „Brembo“ stabdžių ir „Akrapovic“ išmetamųjų dujų sistemos leis klientams susirinkti jų stilių geriausiai atitinkantį „CUPRA Ateca“ automobilį.

Vis dėlto, naujoji „CUPRA Ateca“ nepamiršta savo šaknų. „Ateca“ dinamiką ir galią kuri bet kurį automobilių entuziastą džiuginantis 300 AG galios 2 litrų benzininis variklis su turbo kompresoriumi ir 7 laipsnių DSG pavarų dėžė su dviguba sankaba. Tuo pačiu, šis galiūnas gali važiuoti ramiai ir elegantiškai, kai to reikia.

Dvigubą šio modelio asmenybę dar papildo visų keturių ratų pavara ir adaptyvioji važiuoklės valdymo sistema, leidžianti pasirinkti pageidaujamą važiavimo režimą. Taigi, naujoji „CUPRA Ateca“ pasiruošusi patenkinti bet kokius jūsų poreikius.

Nūdienos pasaulyje jau neužtenka tik greitai važiuoti, reikia atsižvelgti į daugybę kitų aspektų ir atitikti reikalavimus. Atnaujinta „CUPRA Ateca“ su pažangiausiomis pagalbos vairuotojui sistemomis, apsaugančiomis keleivius nuo avarijų greitkelyje, mieste ir netgi išvažiuojant iš stovėjimo vietos, įtvirtina naujus saugos standartus.

Vis labiau skaitmenizuotame pasaulyje „CUPRA Ateca“ susietumo ir ryšio sistemos – nuo išmaniojo telefono perkėlimo į automobilio saloną iki konkrečiam automobiliui teikiamų internetinių paslaugų – padės automobilio vairuotojui ir keleiviams palaikyti ryšį ir nelikti nuošaly net ir ilgiausioje kelionėje.

„CUPRA Ateca“ kaina prasideda nuo 38 800 eurų. Automobilis laukia jūsų bandomajam važiavimui CUPRA atstovybėje Vilniuje.

„CUPRA Ateca“ sukurta ir sukonstruota kompanijos būstinėje Barselonoje, o gaminamas Kvasinuose (Čekijos Respublika).

Techniniai duomenys

CUPRA Ateca 2.0 TSI 300 AG 7-DSG

  • Variklio tipas - TSI – benzininis tiesioginio įpurškimo su turbo kompresoriumi
  • Variklio tūris1984 cm3, Galia221 kW / 300 AG
  • Didžiausias sukimo momentas400 Nm
  • Automatinė (7 laipsnių DSG) / visų ratų pavara (4 ratais varomas)
  • 0 - 100 km/ val. per 4,9 sek. Didžiausias greitis 249 km/val.
  • Degalų sąnaudos (l/100km) 8,9 – 9,5 (WLTP). CO2 emisija (g/km)198 – 215 (WLTP).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas