Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 10

„Auto Bild“: kaip važiuoja vienuoliktos kartos „Honda Civic“

Nors gamintojai siūlo tik vieną variklį, tačiau po visų patobulinimų naujasis „Honda Civic“ turėtų susigrąžinti savo populiarumą. Planas, kuris gali pasisekti.
Lietuvos metų automobilis 2023 m.: Honda Civic
Lietuvos metų automobilis 2023 m.: Honda Civic / Gamintojo nuotr.

Kuo pranašesnis už ankstesnį „Civic“

Kalbant apie ankstesnės kartos „Civic“, valdymas per daug sudėtingas, važiuoklė kietoka, be to, dėl CVT pavarų dėžės kaltės variklis nervingai kaukia važiuojant greitkeliu. Beje, per pastarąjį ilgalaikį testą „Honda Civic“ nesulaukė daug pagyrų.

2022 m. pristatytas vienuoliktos kartos „Honda Civic“, kuris turėtų viską iš esmės pakeisti. Nuo 1972 metų rinkoje esantis klasikinis kompaktinis automobilis išaugo iki įspūdingo 4,55 metro ilgio, taigi dabar jis beveik atitinka vidutinės klasės automobilių standartą. Teigiamas dalykas, kad padidinus „Civic“ ilgį gale, 3,5 cm padaugėjo erdvės keleivių kojoms.

Tiesa, tik geriausios „Advance“ komplektacijos versijoje siūlomas stoglangis šiek tiek sumažina erdvę virš keleivių galvų.

Bagažinės talpa siekia 410 litrų („Advance“ – 404 litrus). Tačiau ypač dosni erdvės pasiūla yra naujosios „Honda“ priekyje. Nors automobilis vargu ar labai jau platesnis – jo plotis siekia 1802 milimetrus, be to, vienuoliktos kartos „Civic“ atrodo kaip aukštesnės klasės ir didesnės vertės automobilis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas