Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Automobilių perpardavinėtojai su principais: kodėl „UBR Team“ nebijo VMI?

Garsiausi Lietuvos „perekūpai“ – taip galima pristatyti brolius Igną ir Aurimą Urbanovičius iš „UBR Team“. Sėkmingą „YouTube“ kanalą vystantys bei neįtikėtinų idėjų nestokojantys broliai pažįstami visiems Lietuvos benzingalviams.
Broliai Ignas ir Aurimas Urbanovičiai iš „UBR Team“
Broliai Ignas ir Aurimas Urbanovičiai iš „UBR Team“ / UBR Team nuotr.

Ir, kitaip nei, rodos, įprasta automobilių perpardavinėjimo versle, šie „perekūpai“ nebijo mokesčių inspekcijos. Kaip pasakojo tinklalaidėje „Overdraivas“ apsilankęs Ignas, jų savotiškas uždavinys – įnešti į šią sritį kuo daugiau skaidrumo.

Pirmas „UBR Team“ epizodas, kurį jie įkėlė į savo „Youtube“ kanalą dar prieš koronaviruso pandemiją, gimė iš noro „kažką veikti“.

„Visi kalbėjo apie ateinančią finansinę krizę, mūsų logistikos verslas stojo ir mes galvojom, kad reikia kažką veikti. Jau anksčiau pirkome ir pardavinėjome mašinas, tai sugalvojome, kad būtų smagu kažką pafilmuoti“, – pasakojo Ignas.

Pirmasis epizodas per naktį surinko apie 12 tūkst. peržiūrų ir galybės komentarų, kad labai laukiama antra serija. Automobilių perpirkinėjimas išsikėlus idėją, kad investavus 500 eurų į šį verslą pavyks nusipirkti BMW M5, įgavo pagreitį. Per kelerius metus pavyko nusipirkti ne tik M5, bet ir dar kelis kitus išskirtinius automobilius, kelis automobilius padovanoti gerbėjams ir idėjų ateičiai vis dar gausu.

Nuplauti neužtenka

Kalbėdamas „Overdraivo“ tinklalaidėje „UBR Team“ atstovas neslėpė, kad jų sėkmė daugeliui sukėlė norą pabandyti daryti tą patį: pirkti ir parduoti.

„Visiems atrodo, kad, va, nuvažiuosiu ir nupirksiu iš skelbimų pigiai mašiną, išplausiu ir vėl parduosiu, tik brangiau“, – ironizavo Ignas.

Pasakodamas apie verslo modelį, jis pasakojo, kad jų su broliu perkami automobiliai kainuoja mažiau nei rinkos kaina. Atkeliavę pas pardavėjus jie neslepia, kad perka pigiau ir mokėti daug negali, mat pardavę automobilį jie turės uždirbti.

„Daugelis sako, kad žino, supranta, bet nori greičiau automobiliu atsikratyti“, – aiškino Ignas.

VMI nebijo

Pašnekovas atviravo, kad vienas juokingesnių klausimų, kurių sulaukia, ateina taip pat iš tų, kurie nusprendžia pamėginti pakartoti „UBR Team“ sėkmę.

„Pirmas klausimas – kaip apeiti mokesčius? Sakom, niekaip – imi ir susimoki. Tada vis tiek klausia, kaip darome mes. Tik pamėginkit įsivaizduoti, kad mokesčių inspekcija gauna dokumentą, jog automobilis pirktas už 3000 eurų, parduotas už 4000 eurų. O atsidarę nufilmuotą seriją pamato, kad iš tiesų parduota mašina už 6000 eurų, – kalbėjo Ignas. – Nereikia nieko slėpti, susimoki ir ramiai miegi.“

Dar įdomiau tai, kad sulaukę pasiūlymo į pirkimo pardavimo sutartį įrašyti mažesnę kainą, „UBR Team“, sakė Ignas, principingai neperka automobilio.

Kaip „UBR Team“ perka automobilius, kokius modelius parduoti sunkiausia ir kodėl jiems skambina žmonės bei prašo patarimo, kaip saugiai pirkti automobilį, klausykite tinklalaidėje apie automobilių pasaulį „Overdraivas“.

Tinklalaidės klausyti galite „YouTube“, „Spotify“ ir „Apple Podcasts“ platformose.

VIDEO: #014 UBR team apie perekūpus, VMI ir gyvenimą iš YouTube

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas